Drama cumplită a lui Mircea Solcanu. Fostul prezentator TV nu mai aude din cauza tumorii de pe creier

După ce a dispărut definitiv din lumina reflectoarelor, viața lui Mircea Solcanu s-a schimbat complet. Fostul prezentator TV a rămas fără auz din cauza tumorii de pe creier și trăiește cu o pensie de handicap de 760 de lei pe lună.

06 feb. 2023, 09:47
Drama cumplită a lui Mircea Solcanu. Fostul prezentator TV nu mai aude din cauza tumorii de pe creier
Drama cumplită a lui Mircea Solcanu. Fostul prezentator TV nu mai aude din cauza tumorii de pe creier

Fostul prezentator TV nu mai aude din cauza tumorii de pe creier. Problemele lui Mircea Solcanu au început să apară la scurt timp după ce s-a retras din televiziune. Fostul prezentator TV a suferit o operație pe creier în urma căreia a rămas fără auz la o ureche, motiv pentru care a solicitat de la statul român o pensie de handicap.

Citește și Cum arată acum Mircea Solcanu. Fostul prezentator tv a dispărut de pe sticlă cu mai mulţi ani în urmă

Fostul prezentator TV nu mai aude din cauza tumorii de pe creier

Lunar, Mircea Solcanu primește din partea statului suma de 760 de lei din care reușește cu greu să se descurce și să facă față tuturor provocărilor.

”M-am reîntors la Constanța care e orașul meu natal, mi-am lăsat părul lung, l-am mai tăiat de curând. Însă oamenii cred că îmi recunosc ochii și vocea, deși nu îmi mai doresc. Singurul lucru care contează este că atunci când oamenii mă recunosc, zâmbesc, iar asta îmi este suficient. Trăiesc într-un oraș și o țară cu tristețea în ADN. Iar faptul că ei zâmbesc când mă văd e mica mea victorie din ziua respectivă”, a spus Mircea Solcanu într-un interviu pentru Ciao.ro.

Fostul prezentator TV a dezvăluit că tumoarea de pe creier i-a spart timpanul de la urechea dreaptă, cu care în prezent nu mai aude.

”Slavă Domnului, binișor. Nu mă mai mișc ca la 20 de ani, dar probleme majore din cauza tumorii nu am. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz  deloc la urechea dreaptă”, a spus Solcanu.

Deși viața a fost nedreaptă cu el, iar necazurile s-au ținut lanț în ultimii ani, Mircea Solcanu nu se plânge. Singurul lucru care îi lipsește în acest moment este mașina pe care primăria Constanța i-a ridicat-o.

”Nu m-am reinventat. Poate doar m-am transformat, duc lipsa mașinii pe care mi-a luat-o Primăria Constanța și nu vrea să mi-o mai returneze. Poate se sesizează Poliția, cine știe?!?!? Oricum nu o mai foloseam dar poate o vindeam să îmi plătesc niște facturi”, a spus Mircea Solcanu.

Întrebat dacă are vreun regret Mircea Solcanu a răspuns:  ”Niciunul. Dacă aș avea regrete, e ca și cum i-aș spune Domnului că a greșit, iar de acest gând mă feresc cel mai mult pentru că nu vreau să aduc vreo impietate Arhitectului și Creatorului vieții mele”.

Citește și Mama lui Mircea Solcanu a murit. Mesaj cutremurător al fostului prezentator TV