Dramatic! Un băieţel a stat zile în şir în spital aşteptându-şi tatăl care a murit pe masa de operaţie. Unde a ajuns copilul

Un băieţel de nouă ani, din Buzău, este protagonistul unei poveşti dramatice. Tatăl lui, în întreţinerea căruia se afla şi cu care locuia într-un bordei, a murit pe masa de operaţie. Deşi întreabă zilnic când îşi poate vedea tatăl, nimeni nu are puterea să-i spună adevărul, scrie adevarul.ro.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 14:56
Dramatic! Un băieţel a stat zile în şir în spital aşteptându-şi tatăl care a murit pe masa de operaţie. Unde a ajuns copilul

În urmă cu câteva zile, bărbatul de 46 de ani s-a simţit rău şi a chemat ambulanţa. Au fost transportaţi la spital atât el, cât şi copilul, care nu avea cu cine rămâne acasă. Micuţul a fost internat la secţia de Pediatrie. 

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost transportat cu ambulanţa la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău în stare foarte gravă, cu peritonită generalizată. Acesta a venit însoţit de copilul său de 9 ani care a fost ulterior cazat la secţia Pediatrie a spitalului”, a declarat Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, potrivit adevarul.ro.

Bărbatul avea ulcer perforat şi o puternică infecţie abdominală şi, deşi medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-i salva viaţa, acesta a murit pe masa de operaţie. Cadrele medicale nu şi-au găsit puterea să-i dea vestea copilului, deşi au trecut zile bune de la deces. 

Citeşte şi Crimă ŞOCANTĂ într-o familie din Vaslui. Şi-a ucis soţia în timp ce făcea baie, i-a aprins o lumânare, apoi a băut vişinată

Deşi avea asigurate trei mese pe zi, băieţelul refuza să mănânce adesea, motivând că vrea să-i ducă mâncarea tatălui său despre care ştia că nu mai mâncase de multe zile.

Tot timpul întreba de tată şi voia să îi ducă de mâncare. A oprit mâncarea lui de la spital, pentru a i-o duce tatălui pentru că ştia că nu mâncase când a venit la spital. Era trist, îşi lua gândul de la tatăl lui în perioade scurte când se juca sau se mai uita pe tabletă, dar inclusiv ne-a întrebat dacă de pe tabletă îl poate suna pe tatăl lui”, povesteşte Georgiana Dragu, asistent social în cadrul spitalului.  

Între timp, autorităţile au identificat-o pe mama băiatului, iar femeia le-a declarat că nu intenţionează să-l abandoneze pe micuţ. Copilul s-a bucurat mult să-şi vadă mamă, recunoscând că i-a fost dor de ea. Copilul şi mama sa au fost cazaţi, în data de 3 iunie, la Centrul DGASPC Buzău. Mama le-a spus celor din centru că nu mai era împreună cu tatăl copilului când au fost preluaţi de ambulanţă pentru că plecase de câteva săptămâni de acasă întrucât bărbatul consuma mult alcool şi se săturase de violenţele acestuia.   

Cei doi vor mai rămâne un timp în centrul DGASPC Buzău, întrucât vor trebui să vină rezultatele testelor pentru coronavirus, apoi specialiştii vor decide unde vor trimite copilul. O soră a bărbatului, care locuieşte în Bucureşti şi are o situaţie materială bună, a declarat că va achita toate cheltuielile de înmormântare şi-l va îngropa în Capitală.