DSP Constanţa este în căutare de studenţi voluntari pentru anchetele epidemiologice. Angajaţii nu mai fac faţa

Studenții din Constanța se vor ocupa de anchetele epidemiologice telefonic și vor susține activitatea call-center-urilor. Activitatea Direcției de Sănătate Publică s-a mutat în Corpul B al Facultății de Medicină din Constanța.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 13:42
DSP Constanţa este în căutare de studenţi voluntari pentru anchetele epidemiologice. Angajaţii nu mai fac faţa

DSP Constanţa solicită sprijinul cu resurse de personal pentru a rezolva telefonic anchetele epidemiologice şi a susţine activitatea call-center-urilor. Pentru acest lucru se va realiza un training cu voluntarii, iar programul de lucru se va decide în funcție de necesitate și disponibilitatea acestora.

Citește și: Nelu Tătaru, la Constanţa: Dacă e necesar, vor intra şi spitale private în circuitul COVID-19

”Se va realiza un training cu voluntarii, programul de lucru se va decide ulterior în funcţie de necesitate şi disponibilitatea acestora. Punctul de lucru s-a mutat in Corpul B al Facultăţii de Medicină – Amfiteatrele P20 şi P23″, transmite DSP.

Se pot înscrie studenţi de la orice facultate a Universităţii „Ovidius” începând cu anul II. Înscrierea se face pe baza acestui formular: https://docs.google.com/…/1gnBlymy37r33Gd7gvOvD…/edit…

”Ne dorim ca numărul de voluntari să fie cât mai mare pentru a acoperi carenţele din cadrul centrului. Vă asigurăm că niciun voluntar nu va fi expus oricărui fel de pericol, în special infectarea cu COVID-19”, spun reprezentanţii Universităţii „Ovidius”.