Durere fără margini în familia unei celebre actriţe americane. Fiul ei s-a sinucis la doar 26 de ani

Actriţa americană Regina King trece printr-o adevărată dramă, după ce fiul ei de doar 26 de ani a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Vedeta a confirmat tragica veste și le-a cerut tuturor să-i respecte durerea.

24 ian. 2022, 16:46
Durere fără margini în familia unei celebre actriţe americane. Fiul ei s-a sinucis la doar 26 de ani

Fiul actriţei Regina King, Ian Alexander Jr., s-a sinucis la doar câteva zile după ce a împlinit 26 de ani, potrivit People. Motivul gestului nu a fost dezvăluit momentan de membrii familiei.

Celebra actriță a confirmat cumplita veste și a transmis un mesaj prin care le cere tuturor să respecte durerea familiei sale. De asemenea, aceasta vrea să aibă parte de intimitate pentru o perioadă de timp.

Familia noastră este devastată la cel mai profund nivel de pierderea lui Ian. Era o lumină atât de strălucitoare care ținea atât de profund la fericirea celorlalți. Familia noastră cere considerație în această perioadă. Mulțumesc”, transmis Regina King revistei People.

Fiul actriţei Regina King a murit. Cei doi aveau o relație specială

Regina King a fost căsătorită cu producătorul de muzică Ian Alexander Sr., iar în urma acestui mariaj a rezultat Ian, singurul copil al actriței. Tânărul a moştenit de la tatăl său pasiunea pentru muzică, astfel că a îmbrăţişat cariera de DJ.

Citeste si Doliu în lumea modei! A murit Thierry Mugler la vârsta de 73 de ani

Părinții tânărului s-au despărțit în 2007, după o relaţie care a durat nouă ani, iar băiatul a rămas în grija mamei. Regina King nu a negat niciodată faptul că i-a fost greu ca mamă singură, însă a găsit puterea să treacă peste toate.

Nu știi ce este iubirea necondiționată. S-ar putea să spui că da, dar dacă nu ai un copil, nu știi ce este asta”, a explicat actrița atunci.

Regina King a împlinit jumătate de secol de viaţă anul trecut, prilej cu care fiul său a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, prin care își arăta dragostea nemărginită pe care i-o purta mamei sale.

La mulți ani coechipierului meu, atât de mândru de tine și inspirat de dragostea ta! Să te pot vedea cum iei această viață de gât și să o faci a ta este ceva pentru care voi fi mereu recunoscător”, este postarea făcută anul trecut pe Instagram.

Citeste si Doliu în muzica populară. Un îndrăgit instrumentist din Banat a murit la doar 48 de ani