Edi Iordănescu îi răspunde lui Gigi Mulţescu: Nea Gigi M, nu e important să vedeţi jucători plângând

Noul antrenor al echipei Astra Giurgiu, Gheorghe Mulţescu, a declarat, după primul antrenament, că nu a văzut niciun jucător plângând după fostul tehnician Edward Iordănescu. Acesta din urmă i-a răspuns lui Mulţescu, cerându-i să remarce că antrenează în play-off o echipă reformată de la zero.

05 apr. 2018, 12:04
Edi Iordănescu îi răspunde lui Gigi Mulţescu: Nea Gigi M, nu e important să vedeţi jucători plângând

Grupul Astra a reprezentat o adevărată familie. Ştiu ce relaţii am dezvoltat şi în ce relaţii am rămas cu băieţii mei, pentru că 90% dintre ei la iniţiativa mea au venit, iar cei 10% pe care i-am găsit acolo, i-am dorit alături de mine. Nu cred că trebuiau să fluture batiste la primul antrenament pentru a demonstra ceva (după cum aţi spus dvs), fiindcă sunt bărbaţi şi sportivi adevăraţi, nu actori. Aşa că nea Gigi M, nu e important să vedeţi jucători plângând, e suficient dacă reuşiţi să vedeţi măcar că antrenaţi în play-off, o echipa reformată de la 0. Şi cred că asta e suficient. Succes„, a scris Edi Iordănescu, pe Facebook.

Citeşte şi Adi Mutu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Astra. Din vară, Briliantul va pleca de FRF

Gheorghe Mulţescu a revenit, începând de meircuri, pe banca tehnică a Astrei Giurgiu. În vârstă de 66 de ani, el este la al treilea mandat pe banca Astrei, după cele din 2001-2002 şi 2012.

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, luni, rezilierea contractului cu antrenorul Edward Iordănescu, după înfrângerea suferită, duminică, pe teren propriu, cu 2-0, în faţa echipei FC Viitorul, în etapa a III-a a play-off-ului Ligii I.
În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru„, anunţa Astra.  
 
Patronul clubului din Giurgiu, Ioan Niculae, i-a reproşat, după meciul de duminică, antrenorului Iordănescu faptul că nu se consultă cu nimeni.  „Domnul Edi Iordănescu nu este în pericol, pe el nu îl dă nimeni afară. Se dă singur afară că nu vorbeşte cu nimeni, nici măcar cu antrenorii lui secunzi. Este singurul antrenor pe care l-am avut de-a lungul anilor care nu se consultă cu nimeni. De fiecare dată susţine că răspunderea e a lui. Să-mi explice şi mie cum răspunde de meciul de astăzi” a spus Niculae.
 
După trei etape din play-off, Astra Giurgiu este pe locul 5, cu 22 de puncte, la 13 puncte de echipele din frunte, FCSB şi CFR Cluj.