EDU.RO. BACALAUREAT 2014. Subiecte BAC 2014 EDU.RO. Rezultate BAC 2014 EDU.RO. EDU.RO Rezultate BAC 2014

EDU.RO BACALAUREAT 2014  BAC 2014 EDU.RO Rezultate BAC 2014 EDU.RO EDU.RO Rezultate BAC 2014
Alina Costache
19 iun. 2014, 08:55
EDU.RO. BACALAUREAT 2014. Subiecte BAC 2014 EDU.RO. Rezultate BAC 2014 EDU.RO. EDU.RO Rezultate BAC 2014

EDU.RO este Portalul Ministerului Educaţiei unde poți să afli toate informațiile despre BAC 2014. Tototdată pe EDU.RO vor fi afișate REZULTATE BACALAUREAT 2014.

În sesiunea iunie-iulie 2014 notele la BAC 2014 vor fi publicate în data de 7 iulie, până la ora 12.00, pe site-ul EDU.RO.

RomaniaTV.net va publica Rezultate Bacalaureat 2014 şi Rezultate Evaluare Naţională 2014 în paralel cu portalul EDU.RO.

Rezultatele de la BAC 2014 vor fi publicate pe EDU.RO

Toți elevii pot afla NOTE BAC 2014 pe EDU.RO,  unde vor fi publicate Rezultate BAC 2014 EDU.RO.

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO. Rezultatele la BAC 2014 vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educației, EDU.RO. Astfel, toți elevii vor putea afla de pe internet ce note au obținut la examenul de Bacalaureat 2014, și, astfel, dacă au trecut cu brio peste “examenul vieții”.

EDU.RO este portalul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului unde sunt publicate Rezultate Bacalaureat 2014,  Subiecte BAC Limba Română, Subiecte BAC Matematică, Subiecte BAC Istorie, Subiecte BAC Geografie, Subiecte  BAC Biologie, Subiecte  BAC Anatomie, Subiecte BAC Logică, Subiecte BAC Psihologie, Subiecte  BAC Economie, Subiecte BAC Filozofie, Subiecte  BAC Fizică, Subiecte BAC  Chimie, Subiecte  BAC Informatică, Barem Bacalaureat 2014 – Bareme BAC 2014 și Rezultate Evaluare Naţională 2014.

Pe site-ul EDU.RO ministerul Educaţiei Cercetării, Tineretului şi Sportului publică cele mai noi informaţii şi documentele necesare înscrierii în cadrul tuturor formelor de învăţământ din țara noastră, Rezultate Bacalaureat 2014 EDU.RO , Rezultate Evaluare Naţională 2014 EDU.RO şi Rezultate Admitere 2014 EDU.RO și alte informații de intres public. 

În fiecare an EDU.RO publică Rezultate Evaluare Naţională 2014 şi Rezultate Bacalaureat 2014 EDU.RO pentru fiecare judeţ în parte. Din cauza interesului crescut pentru rezultate, EDU.RO are probleme de funcţionare în ziua publicării.

De asemenea, pe portalul EDU.RO găsiţi modele de Subiecte Evaluare Naţională 2014 şi modele de Subiecte Bac 2014, Subiecte Bac date în anii precedenţi şi Barem Bac 2014. Tot aici, cei interesaţi pot afla Subiecte Titularizare 2014 şi Rrezultate Titularizare 2014.

Elevii mai pot verifica, tot pe site-ul oficial al Ministerului Educaţiei, EDU.RO, liceul la care au fost admişi în urma repartizării computerizate din cadrul Admitere Liceu 2014 EDU.RO.

Sistemul Educaţional Informatizat (SEI), pe baza căruita funcționează EDU.RO este un program complex iniţiat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării în anul 2001 pentru susţinerea procesului de predare-învăţare în învăţământul preuniversitar cu tehnologii de ultimă oră.

BACALAUREAT 2014. Examenul de bacalaureat a început pe 10 iunie cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, care se va desfăşura până pe 12 iunie.

BACALAUREAT 2014Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă pentru elevii minorităţilor naţionale a fost susţinută între 11 şi 13 iunie. Următoarea probă, evaluarea competenţelor digitale, va fi susţinută între 16 şi 20 iunie, iar cea a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, între 23 şi 27 iunie.

Prima probă scrisă, cea la limba şi literatura română, va fi susţinută pe 30 iunie. Ea va fi urmată pe 1 iulie de cea la limba şi literatura maternă, de proba obligatorie a profilului pe 2 iulie, apoi de proba la alegere a profilului şi specializării – pe 4 iulie.

Vezi care sunt ZODIILE NOROCOASE la BAC

La probele scrise, sălile vor fi, în prealabil, adaptate acestor activităţi, prin:

  • dotarea corespunzătoare; se va avea în vedere amenajarea sălilor, astfel încât, de regulă, în fiecare sală de examen să existe cel puţin 15 candidaţi;
  • eliminarea oricăror materiale didactice care i-ar putea influenţa pe candidaţi în elaborarea răspunsurilor orale sau a lucrărilor scrise;
  • afişarea pe uşa fiecărei săli a listei nominale cu candidaţii repartizaţi în sala respectivă şi a prevederilor metodologiei, care îi informează pe aceştia că pătrunderea în sala cu materiale ajutătoare, cu telefoane mobile sau cu mijloace electronice de calcul sau de comunicare, frauda sau tentativa de fraudă atrag după sine eliminarea din examen;
  • afişarea, pe uşa fiecărei sali, a prevederilor din metodologie care îi informează pe elevi că subiectele rezolvate pe ciornă sau pe foaia cu subiectele fotocopiate nu se iau în considerare.

Pentru proba de pe 30 iunie au fost pregătite zece variante de subiecte. Vezi modele de subiecte şi bareme ROMÂNĂ la BAC 2014 potrivit EDU.ro

Accesul candidaţilor în săli este permis pe baza actului de identitate, cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei.

BAC 2014. Se interzice candidaţilor să pătrundă în sală cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnari etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare.

După anunţarea variantei de subiect extrasă de Comisia Naţională de Bacalaureat, se multiplică subiectele în număr egal cu numărul candidaţilor, urmând ca acestea să fie distribuite în săli. Candidaţii care susţin probele în limbile minorităţilor naţionale vor primi simultan subiectul atât în limba maternă, cât şi în limba română.

Din momentul distribuirii subiectelor, niciun candidat nu mai poate intra în sală şi niciun candidat nu poate părăsi sala, decât dacă predă lucrarea scrisă şi semnează de predarea acesteia.

Vezi şi: Un elev a inventat cea mai sigură metodă de copiat. Profesorii nu vor bănui nimic VIDEO

În cazuri excepţionale, dacă un candidat se simte rau şi solicită părăsirea temporară a sălii, el este însoţit de unul dintre asistenţi, până la înapoierea în sala de examen; în această situaţie timpul alocat rezolvării subiectelor nu va fi prelungit.

Timpul destinat elaborarii unei lucrari scrise este de trei ore, socotit din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru elaborarea lucrării scrise, candidaţii folosesc numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor folosesc numai creion negru. Pentru probele scrise la disciplinele „Matematică” şi „Geografie”, candidaţii pot să utilizeze instrumente de desen.

Se interzice folosirea, în timpul probelor scrise, a mijloacelor de calcul. Se foloseşte numai hârtia distribuită candidaţilor de către asistenţi.

Candidaţii care doresc să corecteze o greşeală taie fiecare rând din pasajul greşit cu o linie orizontală. În cazul în care unii candidaţi, din diferite motive, doresc să-şi transcrie lucrarea, fără să depăşească timpul stabilit, primesc alte coli tipizate.

Acest lucru este consemnat de către asistenţi în procesul-verbal de predare-primire a lucrărilor scrise. Colile folosite iniţial se anulează pe loc de către asistenţi, menţionându-se pe ele „Anulat”, se semnează.

Potrivit metodologiei de Bacalaureat, după ce îşi încheie lucrările, candidaţii numerotează foile, sub îndrumarea asistenţilor, numai cu cifre arabe, în partea de jos a paginii, în colţul din dreapta, indicând pagina curentă şi numărul total de pagini, de exemplu sub forma 3/5, pentru pagina a treia, dacă elevul a scris în total cinci pagini. Se vor numerota toate paginile pe care elevul a scris, inclusiv acelea pe care sunt scrise doar câteva rânduri, partea nescrisă fiind barată de către asistenţi. După încheierea numerotării, candidaţii predau asistenţilor lucrările şi semnează pentru confirmarea predării lucrării şi a numărului de pagini.

La expirarea celor trei ore acordate, candidaţii predau lucrările în faza în care se află, fiind interzisă depăşirea timpului stabilit. Trei candidaţi rămân în sală până la predarea ultimei lucrări.

Citeşte şi: Cum să obţii o notă bună la BAC 2014 matematică dacă eşti mai puţin pregătit

Pentru fiecare candidat care a obţinut cel puţin nota 5 (cinci) la toate probele scrise de examen, se calculează media generală de bacalaureat ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, din notele obţinute la respectivele probe.

Nu se calculează media generală de bacalaureat pentru candidaţii care nu au promovat una sau mai multe probe, care nu s-au prezentat la toate probele sau care au fost eliminaţi de la o probă.

BACALAUREAT 2014. Anul trecut profesorii care au supravegheat examenul de bacalaureatau primit 29 de lei pe zi! Cei care au corectat au câştigat între 2,4 şi 4,8 lei pe lucrare sau candidat evaluat. Din aceste sume mici însă profesorii trebuie să plătească şi datoriile la stat aşa că în final nu le rămâne mai nimic. Anul acesta, profesorii sunt hotărâţi să nu mai participe în comisiile din cadrul examenului de Bacalaureatdacă ministerul Educaţiei nu va aloca mai mulţi bani.

VEZI ŞI: BAC 2014. Te-ai întrebat câţi bani primeşte un profesor supraveghetor?Vezi de ce se cere boicotarea examenului

Citeşte şi: BACALAUREAT 2014. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat în România! Vezi ce vor să facă profesorii în ziua de examen

Bacalaureat- Afişarea rezultatelor se va face în data de 7 iulie, până la ora 12,00, iar contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi, între orele 12,00 şi 16,00.

Rezolvarea contestaţiilor se va face în perioada 8 – 10 iulie, iar rezultatele finale vor şi afişate pe 11 iulie.

Citeşte şi: BACALAUREAT 2014: Abandon masiv la BAC 2014

BAC 2014. Înscrierea candidaţilor pentru cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat se va face în perioada 14 – 18 iulie, evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română se va face în zilele de 18 şi 19 august, în timp ce evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă pentru elevii minorităţilor naţionale va fi susţinută pe 18 şi 19 august.

Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională se va susţine în zilele 19 şi 20 august, iar cea a competenţelor digitale – pe 21 şi 22 august.

Probele scrise vor începe pe 25 august, cu limba şi literatura română, urmată pe 26 august de proba şi literatura maternă.

Proba obligatorie a profilului va avea loc în 27 august, iar cea la alegere a profilului şi specializării, în 29 august.

Bacalaureat – Afişarea rezultatelor la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului 2014 se va face pe 1 septembrie, până la ora 12,00, iar depunerea contestaţiilor, în aceeaşi zi, între orele 12,00 şi 16,00.

Contestaţiile vor fi rezolvate în 2 şi 3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 4 septembrie.

Potrivit ordinului de ministru, la solicitarea comisiilor de bacalaureat judeţene şi a municipiului Bucureşti sau din proprie iniţiativă, Comisia Naţională de Bacalaureat poate aproba prelungirea perioadelor de susţinere a probelor de evaluare a competenţelor digitale sau lingvistice.

DailyBusiness
Prognoza meteo 1-6 mai. Temperaturile urcă spre 30°C, urmate de un val de furtuni și răcire brutală!
Spynews
În ciuda imaginilor fierbinți cu ei doi, Bogdan Mocanu se dezice de Iasmina: „Eu sunt un băiat serios”
Bzi.ro
Dezvăluiri emoționante făcute de Andra Măruță: ”M-a luat panica, i-am transmis că sunt însărcinată!”
Fanatik.ro
Cât a ajuns să coste renovarea completă a unui apartament cu 2 camere, la prețul actual al materialelor de construcție și manoperei din 2025. Lista completă a prețurilor
Capital.ro
Tragedie în lumea filmului. A murit unul dintre cei mai buni actori ai țării. Nu s-a mai putut face nimic pentru el
Playtech.ro
Orașul în care se va construi cel mai mare mall din România. Va detrona AFI Cotroceni
DailyBusiness
Lovitură de proporții în Europa! Pașapoartele care dispar definitiv. UE le-a declarat ilegale
Adevarul
Sondaj comandat de Nicușor Dan înaintea primului tur. Luptă strânsă între candidați pentru locul doi
wowbiz.ro
Anunț de ultimă oră despre fiul Ozanei Barabancea, internat la ATI după ce a făcut infarct la 24 de ani: „Acum...” 
Spynews
Andreea Bălan a răbufnit după discursul lui Claudiu Bleonț la adresa fiicei lui de la Premiile Gopo: „Vă dați seama ce face în privat cu familia sa”
Spynews
Imagini rare cu Laura Cosoi și Adela Popescu. Cum arătau cele două în urmă cu 15 ani / FOTO
Evz.ro
Ambasada SUA, anunț crucial despre vize, după eliminarea României din Visa Waiver
Ego.ro
Donald Trump, înșelat de a doua soție chiar cu garda lui de corp! Detalii halucinante
Prosport.ro
De ce a pozat Corina Ungureanu într-o revistă pentru bărbați
kanald.ro
Încă trei zile libere pentru toti angajații, în luna iunie
Cancan.ro
Ireal ce a găsit Piedone într-un faimos bar din Constanța. Când a văzut asta, șeful ANCP a închis localul
Playsport.ro
Incredibil! Cum poate să arate Sandra Izbașa la 11 ani după ce s-a retras din gimnastică. Imaginile au scăpat pe net
Capital.ro
România a pierdut cea mai mare voce a țării. A fost o zeiță a muzicii. Nu va mai fi nimeni ca ea
StirileBZI
Câți bani pot să scoată românii de la bancomat în 2025. Băncile au impus noi limite!
Prosport.ro
Campioana olimpică se iubeşte cu colega ei, mai tânără cu 8 ani: „Suntem un cuplu!”
stirilekanald.ro
Profesoara de 36 de ani care a trimis fotografii nud unor elevi, pedepsită aspru
Meteorologii anunță o lună Mai cum nu a mai fost de mult în România
MediaFlux
Milioane de români primesc 292 de lei în data de 8 mai! Sumele de bani intră direct pe card sau ajung prin poștă
Shtiu.ro
Cum se aprinde Lumina Sfântă la Ierusalim? Cum aprinde preotul lumânările fără sursă de foc?
Puterea.ro
O stațiune emblemă a litoralului românesc este amenințată cu dispariția. Turiști, alungați de intervențiile ce ar fi trebuit să o pună în valoare