El este bărbatul pentru care Deea Maxer și-ar fi lăsat familia. Ce spune Dinu Maxer despre medicul estetician

El este bărbatul pentru care Deea Maxer și-ar fi lăsat familia. Destrămărea familiei Maxer a luat prin surprindere o țară întreagă, mai ales că cei doi nu au dat semne că ar avea probleme în relație. Au decis să se despartă după 18 ani de relație și 14 de căsătorie.

30 mart. 2023, 11:01
El este bărbatul pentru care Deea Maxer și-ar fi lăsat familia. Ce spune Dinu Maxer despre medicul estetician

El este bărbatul pentru care Deea Maxer și-ar fi lăsat familia. Nici unul dintre cei doi soți nu au dorit să ofere detalii despre despărțire, iar fanii au început cu speculații, iar una dintre ele este că bruneta s-ar fi îndrăgostit de medicul ei estetician.

Citește și: Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre Dinu Maxer. Cei doi s-au iubit 8 ani: „El era foarte gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță”

El este bărbatul pentru care Deea Maxer și-ar fi lăsat familia

Multă lume a tras concluzia, din postările de pe Instagram ale cântăreței, că cel pentru care l-a lăsat pe Dinu Maxer este chiar medicul ei estetician, cu care s-a afișat des în ultimul timp. Însă, Dinu Maxer a negat faptul că fosta lui soție ar avea o relație cu medicul estetician.

Deea are doar o relație profesională cu acel medicul estician. Ea e doar PR acolo. Ei îi place foarte mult. Deea nu are o relație profesională cu medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubită cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el și Deea”, a lămurit Dinu Maxer.

Mara Bănică este una dintre vedetele care și-au dat cu părerea despre despărțirea dintre Deea și Dinu Maxer, spunând că, dacă este adevărat că artista a dorit să divorțeze pentru un alt bărbat, ar întrista-o.

Au scris anumite ziare de cancan să scrie că se subînțelege motivul pentru care ei s-au despărțit, că Deea ar avea pe cineva și acel cineva ar fi un doctoraș cu care e pozată pe Instagram și că la o primă vedere îți dai seama foarte ușor de faptul ăsta (n.r.: de chimia dintre Deea Maxer și medic).

Ziarele scriu treaba asta, noi nu știm dacă e adevărat, dar dacă ar fi adevărat pe mine personal m-ar întrista, și vrei să-ți zic de ce? Pentru că eu pot accepta că, într-o relație, doi oameni nu se mai iubesc și când eu nu te mai iubesc vin și-ți spun: Nu te mai iubesc, nu mai sunt fericită, hai să ne despărțim. 

Dar nu aștept, nemaiiubindu-te, să stau lângă tine și să-mi apară un alt Făt-Frumos și abia după să ne despărțim. Asta mi se pare un pic incorect, dar o fi adevărat”, a declarat Mara Bănică, într-o emisiune televizată.