El este Daniel, tânărul găsit mort în baia unui hotel din Bulgaria.”Era o bombă cu ceas”

Daniel avea 19 ani și o viață înainte, însă destinul i-a fost frânt brusc de o boală rară despre care nu știa că o are. Tânărul a fost găsit mort în baia unui hotel din Sunny Beach, Bulgaria.

20 iun. 2023, 19:47
El este Daniel, tânărul găsit mort în baia unui hotel din Bulgaria.”Era o bombă cu ceas”
El este Daniel, tânărul găsit mort în baia unui hotel din Bulgaria.”Era o bombă cu ceas”

El este Daniel, tânărul găsit mort în baia unui hotel din Bulgaria. Daniel Smmyth este din Irlanda de Nord și în urmă cu doar câteva zile a mers împreună cu părinții săi în stațiunea Sunny Beach, din Bulgaria, în vacanță pentru a sărbători faptul că a fost admis la universitate.

Citește și El este actorul din România care a dat cu piciorul şansei de a juca în Las Fierbinţi. „Am fost suficient de tâmpit”

El este Daniel, tânărul găsit mort în baia unui hotel din Bulgaria

Din păcate, tânărul despre care familia și prietenii spun că era un copil extrem de bun și cu un suflet frumos, a fost găsit mort în baia hotelului, unde era cazat alături de părinții săi care sunt de-a dreptul șocați.

Șocul pentru părinții lui Daniel a fost și mai mare atunci când au aflat că unicul lor fiu suferea de o boală cardiacă extrem de rară, despre care nu au știut până în momentul fatidic.

Medicii legiști au constatat în urma autopsiei că tânărul de 19 ani suferea de aritmie cardiacă, adică, avea bătăile inimii neregulate.

Nici Daniel și nici părinții săi nu știau că suferă de această boală din cauza căreia s-a prăbușit în baia hotelului său și a murit pe loc.

”A avut o afecțiune cardiacă, despre care nu știa. Era o bombă cu ceas, practic”,  a declarat Ellen Devenney-Adams, verișoara lui Daniel.

Tânăra a povestit că Daniel s-a culcat devreme în seara de dinaintea cumplitei tragedii și că a doua zi de dimineață, le-a spus părinților că se simte foarte rău.

La un moment dat, tânărul a intrat în baie și nu a mai ieșit. Se pare că atunci i s-a făcut rău și s-a prăbușit în mijlocul încăperii, spărgând o parte din toaletă, ușa dușului și chiuveta.

În urma acestui incident, s-a produs o inundație în baie, fapt ce i-a alertat pe angajații hotelului care atunci când au intrat în cameră au găsit cadavrul lui Daniel.

După ce a absolvit un curs de Interactive, Creative Media la facultate, Daniel era extrem de entuziasmat că a fost acceptat să studieze la Norwich University of the Arts.

Citește și Donald Trump trebuie să răspundă la 37 de capete de acuzare în dosarul documentelor clasificate. El este primul preşedinte american pus sub acuzare