ELENA UDREA, PRIMUL MESAJ pe Facebook după eliberare

Elena Udrea a scăpat de arest. Marţi seara, judecătorii ICCj au decis ca fostul ministru al Turismului să fie cercetată în arest la domiciliu în dosarul Microsoft. Totodată, judecătorii au emis o serie de interdicţii pentru fostul ministru: să nu ia legătura cu parţi din dosar şi să nu divulge sau să redea în presă sau pe reţelele sociale informaţii din cauza penală. Chiar şi aşa, la scurt timp după ce a a ajuns acasă, pe pagina de Facebook a fost postat un mesaj.

RomaniaTV.net
17 feb. 2015, 21:44
ELENA UDREA, PRIMUL MESAJ pe Facebook după eliberare

„Vă mulţumim!”, este mesajul postat de „Echipa de comunicare” pe pagina de Facebook a Elenei Udrea. 

Chiar dacă a ieşit din arest, pe Elena Udrea o aşteaptă zile grele. Miercuri dimineaţă este aşteptată din nou la DNA pentru a oferi lămuriri cu privire la denunţul pe care l-a făcut pe 30 ianuarie împotriva şefului interimar al SRI, Florian Coldea.

Tot miercuri, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor va discuta ultima cerere DNA de arestare preventivă a Elenei Udrea pentru noi acuzaţii în dosarul „Gala Bute”.

Avocatul Marius Striblea a fost, marţi, la Comisie, pentru a consulta dosarele, acesta reclamând, la final, că probele lipsesc cu desăvârşire şi că o să vină şi miercuri pentru a studia dosarele.

O să venim şi mâine (miercuri – n.r.), timpul nu a fost suficient, din păcate la 16,30 programul s-a încheiat, vom reveni şi mâine şi vom completa studiul dosarului. Pe de altă parte, strategia pentru mâine va fi făcută exclusiv pe decizia de astăzi a Instanţei supreme„, a arătat Striblea.

CITEŞTE ŞI Marius Striblea, despre noile acuzaţii de luare de mită aduse Elenei Udrea: Probele lipsesc cu desăvârşire

Întrebat dacă va veni Elena Udrea la Parlament, el a spus că este dreptul ei să vină şi la Comisie şi la plen şi speră ca miercuri aceasta să vină în calitate de cetăţean liber.