Elena Udrea tânjeşte după copii. Vezi ce fotografii a postat pe pagina de Facebook după botezul fiicei Elenei

Elena Băsescu şi-a botezat sâmbătă fetiţa. Nepoata preşedintelui Traian Băsescu a fost creştinată la Biserica Sfântul Spiridon Nou. Printre invitaţi s-a numărat şi Elena Udrea, îmbrăcată extrem de elegant. La câteva ore după slujbă, Udrea a postat pe Facebook o fotografie în care apare în braţe cu micuţa Sofia.

RomaniaTV.net
30 nov. 2013, 21:07
Elena Udrea tânjeşte după copii. Vezi ce fotografii a postat pe pagina de Facebook după botezul fiicei Elenei

Elena Udrea a participat în cursul zilei de sâmbătă la botezul fiicei Elenei Băsescu. Parlamentarul a ales o ţinută extrem de elegantă fiind de nerecunoscut. Mai mult, a dat o serie de declaraţii scurte jurnaliştilor, urându-i micuţei sănătate. Udrea a declarat de nenumărate ori că iubeşte foarte mult copiii şi că îşi doreşte ca într-o zi să devină mamă. Până atunci, Udrea exersează. La câteva ore după botez, ea a luat fetiţa Elenei Băsescu în braţe şi ia dat să mânânce. Foarte grijulie, Elena Udrea s-a descurcat exemplar.

„După slujba de la biserică, mi-a fost tare foame. Aşa că am mâncat lăpticul în braţe la Elena”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Citeşte şi Elena Băsescu îşi botează fiica. Vezi ce semnificaţie are numele Sofia Anais PRIMELE IMAGINI DE LA BOTEZ

Nepoata preşedintelui Traian Băsescu a fost botezată sâmbătă la Biserica Sfântul Spiridon Nou, naşii fiind primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, şi Monica şi Cătălin Cîrstoiu, finii lui Traian Băsescu. Slujba a fost oficiată de 12 preoţi. Toată familia Băsescu a fost prezentă la eveniment, de departe, cel mai emoţionat a fost chiar preşedintele Romaniei. Nepoata lui Sofia – Anais a dormit aproape tot timpul şi a fost ţinută în braţe de naşul Dorin Chirtoacă. La câteva ore de la botez, pe contul de Facebook „Alături de preşedintele nostru” a apărut o serie de fotografii realizate în timpul botezului fiicei Elenei Băsescu.

Vezi şi: Preşedintele Băsescu a dat publicităţii imagini de la botezul nepoatei Sofia FOTO