Elev căzut de la etajul 1 al unei școli din Craiova. Poliția a deschis dosar penal

Un băiat în vârstă de 19 ani, elev al Şcolii Speciale „Sfântul Mina” din municipiul Craiova, a căzut de pe pervazul geamului de la etajul unu al internatului unităţii. Incidentul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri.

08 mart. 2023, 13:41
Elev căzut de la etajul 1 al unei școli din Craiova. Poliția a deschis dosar penal

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce, noaptea trecută, un tânăr în vârstă de 19 ani a ajuns la spital, cu mai multe răni. Băiatul este elev și a căzut de la etajul unu al unui internat aparținând Școlii Sfântul Mina din municipiul Craiova.

Citește și: De noaptea minții! Elevii dintr-un sat din Vaslui, mutaţi să înveţe în cimitir: „N-am găsit altă soluţie”

„În noaptea de 07/08 martie, ora 03.15, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați de o unitate medicală, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, la camera de gardă a fost adus un tânăr de 19 ani care ar fi căzut de la etaj. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că tânărul, în timp ce se afla în internatul unei unități de învățământ, din municipiul Craiova, ar fi escaladat pervazul geamului de la etajul 1, căzând de la o înăltime de aproximativ 5 metri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu, citat de craiovaforum.ro.

Citește și: O femeie din București s-a sinucis aruncându-se de la etajul 12 în zona Pantelimon

Din primele date, băiatul este încadrat în grad de handicap. Noaptea trecută a făcut o criză și în ciuda intervenței angajaților centrului, băiatul s-a urcat pe pervazul ferestrei și a căzut de la o înălţime de aproximativ 5 metri.