Elev de șapte ani din Maramureș, snopit în bătaie de tatăl unei colege. S-a întâmplat chiar în timpul orelor, sub privirile îngrozite ale învățătoarei

Un elev de șapte ani a trecut printr-o experiență traumatizantă chiar în sala de clasă. Tatăl unei colege l-a agresat fizic sub privirea înspăimântată a învățătoarei.

09 mart. 2021, 15:56
Elev de șapte ani din Maramureș, snopit în bătaie de tatăl unei colege. S-a întâmplat chiar în timpul orelor, sub privirile îngrozite ale învățătoarei

Un elev de șapte ani a trecut printr-o experiență traumatizantă chiar în sala de clasă. Tatăl unei colege l-a agresat fizic sub privirea înspăimântată a învățătoarei. Incidentul s-a petrecut luni, la Școala Generală din localitatea Repedea, județul Maramureș, în timpul orelor.

„Ieri fratele meu a fost bătut în sala de clasă de tatăl unei colege. Se pare că fata ar fi spus acasă că ea nu mai vrea să meargă la școală pentru că băiatul o lovește. Tatăl fetei a venit la școală nervos, a intrat în sala de clasă deși era oră. A întrebat cine este Abel. Copiii nu au înțeles care este de fapt problema și au arătat spre Abel. Acesta a venit direct la copil și l-a lovit peste față.”, a declarat una dintre rudele copilului pentru presa locală.

Mama elevului a fost chemată la școală imediat după incident, iar apoi s-a prezentat direct la Poliție pentru a depune plângere.

„Polițiștii au constatat faptul că, în jurul orelor 10.00, ale aceleiași zile, un bărbat de 49 de ani din Repedea, a pătruns în incinta unității de învățământ, unde a agresat un minor de 7 ani. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureș pentru Ziarul Libertatea.

Agresorul și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor, iar pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.