Ellen Pompeo, protagonista serialului „Anatomia lui Grey”, mesaj pentru medici şi asistente medicale: „Aveţi grijă!”

Actrița Ellen Pompeo (50 de ani), interpreta personajului Meredith Grey, din serialul ”Anatomia lui Grey”, are un mesaj pentru toți medicii și asistentele medicale.

RomaniaTV.net
17 mart. 2020, 05:47
Ellen Pompeo, protagonista serialului „Anatomia lui Grey”, mesaj pentru medici şi asistente medicale: „Aveţi grijă!”

Ellen a postat pe contul ei de Instagram un mesaj de încurajare pentru medicii care muncesc pentru a combate coronavirusul.

Mulți dintre noi se bucură de privilegiul de a putea intra în autocarantină sau autoizolare pentru a încerca să rămânem sănătoși, dar niciunul dintre noi nu are acest privilegiu.

Voi, cu toții, trebuie să fiți în prima linie și dacă acum este rău, cu siguranță lucrurile vor sta și mai prost în următoarele două săptămâni”, a spus Pompeo în video.

Citeşte şi: Alexandru Rafila: Dacă numărul de cazuri creşte rapid, sistemul nu va face faţă şi ajunge ca Italia 

Mesajul, spune Ellen Pompeo, vine din partea ei și a familiei ei. 

Vă apreciem, vă iubim. Aveți grijă! Asistentele sunt cele mai tari, medicii sunt cei mai tari, la fel ca oricine lucrează în spitale. Vă iubim. Aveți grijă de voi!

Cu dragoste și recunoștință”, i-a îndemnat ea.

Serialul ”Anatomia lui Grey” se numără printre producțiile care au luat o pauză în mijlocul pandemiei de coronavirus.

Mărturia unui doctor infectat cu Covid-19

Un doctor infectat cu coronavirus din Italia a făcut mărturisiri cutremurătoare cu privire la lupta pe care o are împotriva coronavirusului.

Sunt Daniela De Rosa, medic veterinar în provincia Avellino. Sunt unul dintre primele cazuri confirmate pozitiv cu coronavirus. Și vreau să vă explic de ce sunt azi aici și de ce vă trimit acest mesaj. Îmi pare rău pentru modul în care mă vedeți acum. Sunt închisă și izolată într-o cameră din spital.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii: „Avem un mesaj simplu către toate ţările: testaţi, testaţi, testaţi” 

Nu pot să deschid fereastra, nu am contact cu nimeni doar de două ori pe zi, am un contact cu doctorii pentru control medical ca să vadă parametrii în care mă situez. Iar celălat este când mi se aduce prânzul și cina, mâncarea îmi este lăsată afară în fața ușii, pe un cărucior. Eu trebuie să stau la distanță de cel puțin un metru.

Coronavirusul mi-a provocat o foarte urâtă pneumonie interstițială bilaterală și o gravă insuficiențp respiratorie. Sunt o femeie de 43 de ani care înainte de această suferință eram foarte sănătoasă.

Nu am cuvinte să vă explic prin ce am trecut eu în aceste zile, corpul meu, inima mea, mintea mea. Dar sunt sigură de un lucru: dacă nu ai un contact printr-o împrejurare nefericită și nu ajungi atât de aproape de moarte, nu ai cum să știi prin ce dureri și prin ce disperare trece cineva”, a declarat Daniela.