Este zi de doliu. S-a stins din viaţă un mare român

Inginerul Mihai Radu Smocot, cel care a proiectat pasajul secret al Reginei Maria din Castelul Bran, a încetat din viață.

14 iun. 2019, 18:58

Inginerul Mihai Radu Smocot, cel care a proiectat pasajul secret al Reginei Maria din Castelul Bran, a încetat din viață. Anunțul trist a fost făcut public de oficialii obiectivului pe pagina oficială de Facebook. 

O prezentatoare tv A MURIT în urma luptei cu cancerul. Ce s-a întamplat cu ea deşi făcea TRATAMENT

Inginerul Mihai Radu Smocot este unul dintre cei mulți specialiști care au făcut posibilă modernizarea subterană a obiectivului. Tunelul Timpului, care fascinează orice român, există, crește și se dezvoltă pe măsura inteligenței și creației pe care oamenii le-au transferat în tehnologie.

Anunţul trist a fost făcut pe pagina de Facebook a Castelului Bran: „A pășit fără de întoarcere, întru odihna veșnică, în Tunelul Timpului, ing. Mihai Radu Smocot, structuristul care a gândit stabilitatea și soliditatea stâncii Castelului Bran. Prin profesionalismul său, a făcut posibile trăinicia și bucuria experienței Tunelului Timpului.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească!” 

Daniela a murit la 23 de ani după ce amicii de beţie i-au dat foc VIDEO ŞOCANT

Castelul Bran este cel mai vizitat, dar şi cel mai profitabil obiectiv turistic din România. În 2017 a fost depăşit pragul de 1 milion de vizitatori. 60% dintre vizitatori sunt turişti străini, atraşi în principal de mitul Dracula, relatează adevarul.ro.