Eugen Teodorovici cere demisia lui Klaus Iohannis în versuri de Adrian Păunescu. „Ca să biruim, plătim cu moartea!”

Eugen Teodorovici cere demisia lui Klaus Iohannis în versuri de Adrian Păunescu. Senatorul PSD consideră că preşedintele şi Guvernul condus de Ludovic Orban ar trebui să demisioneze, după tragedia de la Piatra Neamţ, în care 11 oameni au ars de vii într-un salon de spital.

RomaniaTV.net
16 nov. 2020, 15:13
Eugen Teodorovici cere demisia lui Klaus Iohannis în versuri de Adrian Păunescu. „Ca să biruim, plătim cu moartea!”
Teodorovici cere demisia lui Klaus Iohannis în versuri de Adrian Păunescu

„Chiar dacă nu o pomeneşte cartea,

Trăim învinşi în fiecare zi,

Iar, ca să biruim, plătim cu moartea!

“Mortul învingător”, de Adrian Păunescu”, sunt versurile poeziei „Mortul învingător”, de Adrian Păunescu, cu care Teodorovici şi-a început postarea.

Citeşte şi: Pandele: Teodorovici a zis că nu-i dă bani lui Firea, îi dă el altceva. Când mă întâlnesc cu el, îl muşc de ureche. Îl regret pe Vadim

Teodorovici cere demisia lui Klaus Iohannis. „Eşti obligat să-ţi dai demisia imediat!”

„Dacă și acum, ca în 2015, ești la fel de Î𝗡𝗗𝗨𝗥𝗘𝗥𝗔𝗧, 𝗖𝗨𝗧𝗥𝗘𝗠𝗨𝗥𝗔𝗧 și 𝗜𝗡𝗗𝗜𝗚𝗡𝗔𝗧, atunci, 𝗗𝗘𝗠𝗜𝗦𝗜𝗔 𝗧𝗔 și a 𝗚𝗨𝗩𝗘𝗥𝗡𝗨𝗟𝗨𝗜 𝗧Ă𝗨‼️
Dacă mai ai un minim de onoare și decență, ești 𝗢𝗕𝗟𝗜𝗚𝗔𝗧 să-ți dai 𝗗𝗘𝗠𝗜𝗦𝗜𝗔 imediat! Ai rămas singura „constantă” politică între două mari tragedii și nici măcar nu ai tăria de caracter pentru a le „judeca” la fel!
𝗔𝗧𝗨𝗡𝗖𝗜, ai cerut demisia guvernului, iar 𝗔𝗖𝗨𝗠, când ai guvernul tău …⁉️ Guvernul tău #𝗩𝗜𝗡𝗢𝗩𝗔𝗧 pentru BLOCAREA, din motive strict politice, a Spitalului mobil de la Lețcani, care putea salva vieți omenești! Și pentru CE toate acestea? Doar pentru că a fost construit de adversarii politici❓
Werner Iohannis, ești un președinte #𝗟𝗔Ș❗️ 𝗡𝗨 poți admite nici măcar acum, după această tragedie, că ai #𝗘Ș𝗨𝗔𝗧 lamentabil în toate planurile 𝗧𝗔𝗟𝗘 și vei rămâne în istorie drept șeful de stat care a ajuns să-și saboteze semenii, propriul popor, doar din #𝗨𝗥Ă și sete de #𝗥Ă𝗭𝗕𝗨𝗡𝗔𝗥𝗘 politică‼️”, a scris Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanţelor.

Eugen Teodorovici este primul pe lista PSD Tulcea pentru Senat, însă nu este vorba despre un loc eligibil. Fostul ministru de Finanţe a anunţat că acest lucru îl motivează la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Citeşte şi: Eugen Teodorovici, cap de listă la PSD pentru Senat. Contestatarul lui Ciolacu candidează la parlamentare de pe o poziţie neeligibilă

Citeşte şi: Eugen Teodorovici cere demisia ministrului Educaţiei: „Mă gândeam că prostia și incompetența se vor opri”