EXATLON ROMANIA 24 FEBRUARIE 2019. Nu se mai ascund, momente fierbinţi între doi concurenţi VIDEO

EXATLON ROMANIA 24 FEBRUARIE 2019. Meci plin de tenisune in aceasta seara la Exatlon Romania! Ambele echipe au luptat cu toate fortele in meciul pentru hotel. La inceputul jocului Faimosii au condus cu 3 la 3, dupa care Razboinicii au reusit sa egaleze. Meciul a fost unul foarte strans pana la scorul de 8 la 8. Cei care au reusit sa castige hotelul sunt Faimosii, cu scorul de 10 la 8.

RomaniaTV.net
24 feb. 2019, 09:35
EXATLON ROMANIA 24 FEBRUARIE 2019. Nu se mai ascund, momente fierbinţi între doi concurenţi VIDEO

Exatlon Romania 24 februarie 2019: Intre Cosmin Marin si Mihaela Popescu pare ca se leaga o frumoasa poveste. Cei doi sunt foarte apropiati inca din prima zi de cand Cosmin a intrat in competitie.

Daca pana acum cei doi au petrecut ceva timp impreuna doar ei doi, acum nu par a mai avea o problema in a sta in compania colegilor.

Razboinicii s-au jucat mai multe jocuri in jurul focului de tabara, iar Mihaela si Cosmin nu s-au putut dezlipi unul de celalalt.

Exatlon Romania 24 februarie 2019: Duelul dintre Faimoși și Războinici a făcut încă o victimă. Noua concurentă din echipa roșie, Mirela, a leșinat pur și simplu pe traseu. A fost nevoie de intervenția medicilor. Aceasta și-a revenit ulterior, dar spaima pe care a experimentat-o a marcat-o profund. 

Deşi a fost destul de evident că Mirela nu mai era deloc în apele ei, în cele din urmă decizia ei şi a producătorilor a fost ca ea să continue competiţia şi în viitor. Colegul său, Costin Gheorghe a sfătuit-o să ia o pauză şi să se gândească bine dacă mai doreşte să concureze în etapa următoare, ţinând cont de acest eveniment neplăcut. Tânăra a mărturisit că este bine acum, dar că într-adevăr s-a panicat destul de tare după acest moment care a şocat pe toată lumea.

Seara de sâmbătă a fost o luptă strânsă între Războinici şi Faimoşi pentru o zi şi o noapte la hotel. Cei care au pierdut au rămas la baracă. Și din nou Faimoşii s-au impus cu 10-8. Chiar dacă adversarii începuseră să recupereze punctele pierdute, la final strategia lui Vladimir Drăghia a dat rezultate şi victoria a fost una care le-a întărit şi mai mult moralul Faimoşilor.

Pentru Războinici va fi din ce în ce mai greu. A început sezonul ploios în Republica Dominicană, iar faptul că sunt obligaţi încă de la bun început să doarmă în condiţii precare îi va slăbi şi mai mult.

Momente de sinceritate in tabara Razboinicilor: „Am incercat sa imi ascund sentimentele…”  

Momente de sinceritate in tabara Razboincilor dupa jocul de hotel din aceasta seara. Nicoleta Lunca si Irina Postolea s-au retras si au vorbit despre ce le deranjeaza la ceilalti membri ai echipei.

”Incerc sa ma dau dupa colegi si sa rad cu ei. Ba, dar eu nu mai pot! Sincer, nu mai pot! Nu este vorba ca nu m-am integrat eu in echipa, chiar m-am integrat foarte bine. Dar am incercat sa imi ascund sentimentele pentru ca nu am vrut sa le dau si lor o dispozitie proasta.

Chiar ma uit ca unii colegi incep si rad, stii?”, a spus Nicoleta Lunca.  

”Stii ce m-a deranjat, Nico? Ca am pierdut ultimul punct, ba, unul nu a fost langa tine, stii? Am stat ca proasta intinsa pe masa. Stii?”, a spus Irina Postolea printre lacrimi.