EXCLUSIV | Dr. Nicolae Bacalbașa demitizează criza COVID: „În urma presiunii UE s-a importat o cantitate ilogică de vaccinuri!”

Medicul Nicolae Bacalbașa denunță marile afaceri și țepe aplicate de marile companii farmaceutice, prin intermediul liderilor guvernelor lumii, pe cheltuiala cetățenilor. 

17 iul. 2022, 19:43
EXCLUSIV | Dr. Nicolae Bacalbașa demitizează criza COVID: „În urma presiunii UE s-a importat o cantitate ilogică de vaccinuri!”

Dr. Nicolae Bacalbașa a realizat o analiză dură pe fondul crizei COVID-19, respectiv a măsurilor dubioase impuse de guverne.

„Industria farmaceutică este unul dintre pilonii esențiali ai bunăstării financiare a mai marilor lumii, alături de arme, droguri, sex, tot ce vrei. Ne confruntăm la ora actuală cu problema COVID, așa cum se zice la nivel oficial, iar dacă te opui, riști să fii dușman de clasă, al omenirii, așa cum se spunea pe vremuri.

Eu am trăit pe vremea în care dacă deschideai gura pe jumătate, o încurcai și tu, și familia ta.

S-a importat consecutiv (n.r. – în România), în urma unor presiuni a conducerii UE, o cantitate absolut ilogică de vaccinuri COVID. Această problemă nu o discută nimeni, e mult prea delicată (…)

Nu-mi rămâne decât să citez din Biblie: „Blestemat e omul care se încrede în om”. În rest, cei care sunt inteligenți nu au decât să tragă concluziile”, a declarat Bacalbașa, la România TV.

În plus, medicul Bacalbașa a atenționat cu privire la presupusele manevre făcute din spatele scenei, prin care se încearcă debarcarea lui Petre Daea de la Ministerul Agriculturii. În opinia doctorului, oficialul MADR are proiecte mult prea ambițioase, care nu convin birocraților de la Bruxelles.

 

România va mai primi zei de milioane de vaccinuri COVID, deși aproape nimeni nu mai vrea să-și administreze serul

 

Suspiciuni cu privire la vaccinurile COVID are și Teodor Meleșcanu, fost ministru de Externe.

„Nu am înțeles de ce trebuie să facem un vaccin și nu mai multe”, a punctat Meleșcanu, duminică seara, pentru România TV.

Sociologul Vladimir Ionaș a avertizat cu privire la modul suspect prin care Guvernul României a făcut achizițiile de vaccinuri.

„Nu am înțeles cum s-a făcut această achiziție de vaccinuri. Când faci o achiziție, trebuie să ai o expunere de motive”, a transmis Ionaș.

România a semnat achiziția de vaccinuri prin intermediul lui Florin Cîțu – PNL, premier la acea vreme. Deciziile sale au fost susținute de partenerii de la UDMR și USR, echipa Dacian Cioloș, Dan Barna, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă.