EXCLUSIV Gigi Becali a dat lovitura după accidentul de la Dobroeşti: „Firma de asigurări trebuia să-mi dea 330.000 euro şi să-mi vândă maşina la licitaţie. Am cumpărat-o tot eu, cu 160.000 euro”

Pe 12 noiembrie, Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier la Dobroeşti. Patronul FCSB a ajuns cu mașina în șanț în încercarea de a evita contactul cu alt autoturism. În urma incidentului, Becali s-a ales cu o coasă fisurată, dar şi cu maşina destul de avariată.

26 dec. 2023, 08:40
EXCLUSIV Gigi Becali a dat lovitura după accidentul de la Dobroeşti: „Firma de asigurări trebuia să-mi dea 330.000 euro şi să-mi vândă maşina la licitaţie. Am cumpărat-o tot eu, cu 160.000 euro”

Gigi Becali a dezvăluit că, după accident, firma de asigurări trebuia să-i plătească 330.000 euro şi să vândă maşina cu care a făcut accident. Dar latifundiarul a recumpărat-o cu suma de 160.000 euro, iar firma de asigurări i-a mai dat doar 200.000 euro. Acum, Becali urmează să mai investească încă 100.000 de euro în reparaţia autoturismului.

Afaceristul a spus, totodată, la România TV că pentru coasta fisurată a primit, cu titlu de despăgubire, suma de 100.000 de euro.

Gigi Becali a dat lovitura după accidentul de la Dobroeşti: „Mi-am recumpărat maşina la licitaţie cu 160.000 euro şi am mai luat 200.000 euro de la asigurări”

Ştia vrăjmaşul că urmează să fac emisiunea asta, mă pregăteam de mult s-o fac (interviul de Crăciun de la România TV – n.red.) şi ce a zis vrăjmaşul: Becali, o să te omor. Şi Hristos a zis: Nu-l omori că-l protejez Eu. Nu l-a lăsat Hristos să mă omoare.

Păi cum să-ţi iasă maşină, depăşeşti tu şi unul să intre în tine? Şi nu l-au găsit că nu au avut camere în zonă. Era o cameră acolo la o firmă care bătea doar pe 30 de m, nu a prins tot. Eu spun aşa: depăşeşti şi deodată unul din lateral intră în tine. Nu dracii l-au pus pe el?

Citeste si EXCLUSIV – Gigi Becali, sfătuit de finul Cristi Borcea să-și facă operație estetică: ”Mi-a spus si mie, ba nasule te duc face aia așa, te fac de 25 de ani. Și i-am zis, bă esti nebun. Ma fac de ras la batrânețe? Vreau sa mor cu deminitate”

De la asigurări mi-au zis că îmi plătesc 330.000 de euro, dar îmi iau maşina. Mi-au luat-o, au scos-o la licitaţie şi am cumpărat-o eu cu 160.000 de euro şi ei îmi mai dau doar 200.000 de euro. În România o repar cu 100.000 de euro.

Am primit şi 100.000 de euro daune pentru coasta fisurată, pentru tratament. Când eşti cu Hristos, eşti ca un leu între câini şi vulpi. Sunt cu Hristos şi cred în El şi sunt ca un leu între câini şi vulpi„, a spus Gigi Becali într-un interviu de excepţie la România TV.

Citeste si Gigi Becali, prezent la cununia lui Ianis Hagi. Latifundiarul din Pipera a avut o apariție fabuloasă. A coborât din bolidul de lux de 500.000 de euro, alături de soție

Afaceristul din Pipera a mai vorbit şi despre stilul de viaţă sănătos pe care-l are şi despre faptul că alege doar mâncarea naturală, din propria curte.

Eu mănânc de la mine: oua, lapte, nu mai vreau carne. Tai eu ceva. Dacă nu tai eu, nu mănânc. Omul îşi alege să trăiască în viaţă ori trăirile sufletului alea morale, ori poftele prin trup, ori Hristos, ori vrăjmaşul„, a mai spus Becali la România TV.