Facebook „Look Back”: Descoperă cele mai importante momente ale tale pe reţeaua de socializare

Facebook a lansat, cu ocazia celor 10 ani de existenţă, o aplicaţie care permite utilizatorilor să afle care au fost cele mai importante evenimente pe care le-au împărţăşit prietenilor de când şi-au deschis cont.

04 feb. 2014, 12:08
Facebook „Look Back”: Descoperă cele mai importante momente ale tale pe reţeaua de socializare

Facebook „A Look Back” (o retrospectivă, n.r.) realizează un filmuleţ de 62 de secunde prin intermediul căruia poţi afla care au fost cele mai comentate şi apreciate postări şi fotografii, care au fost primele fotografii şi ce fotografii au redistribuit.

Poţi vedea ce înseamnă pentru tine A Look Back pe Facebook.

Platforma de socializare Facebook a schimbat, în cei zece ani de la lansare, felul oamenilor de a comunica şi a introdus o serie de termeni în limbajul vieţii moderne, multora dintre aceştia, între care „perete”, „etichetare”, „ciupeşte” şi „statut”, fiindu-le modificat sensul.

FACEBOOK pe mobil: Atenţie, aplicaţia are acum acces la TOATE MESAJELE din telefon!

Facebook, considerată în momentul de faţă cea mai importantă reţea de socializare din lume, a împlinit marţi zece ani de la lansare, o vârstă a maturităţii, dar totuşi un moment dificil pentru acest site care se luptă să îşi păstreze utilizatorii tineri.

Facebook are 1,23 de miliarde de utilizatori activi pe lună, aproape cât populaţia Indiei, cea de-a doua cea mai populată ţară din lume după China. Dintre aceştia, 76,8% se conectează pe Facebook de pe un dispozitiv mobil, precum un smartphone, şi 61,5% se conectează la reţeaua de socializare în fiecare zi.

Ai grijă pe ce dai CLICK: O nouă înșelătorie circulă pe Facebook FOTO

Facebook a înregistat în 2013 un profit net de 1,5 miliarde de dolari, la o cifră de afaceri de 7,9 miliarde de dolari, banii provenind în special din sumele atrase din publicitate (potrivit informaţiilor furnizate de reţeaua de socializare).

„Registrul” online pe care Mark Zuckerberg l-a creat în ianuarie 2004, în camera sa de la Universitatea Harvard, a devenit o companie mondială, cu 1,23 de miliarde de utilizatori pe lună, iar Zuckerberg, unul dintre cei mai tineri miliardari ai lumii.

FACEBOOK ştie când TE DESPARŢI şi când TE ÎNDRĂGOSTEŞTI