FACEBOOK pe mobil: Atenţie, aplicaţia are acum acces la TOATE MESAJELE din telefon!

FACEBOOK este disponibil pe telefoanele mobile de tip android prin intermediul unei aplicaţii dedicate, lansată de companie. Ultimul update al acestei aplicaţii permite Facebook să citească nu numai mesajele primite în reţeaua de socializare, ci chiar şi mesajele text din telefonul utilizatorilor. 

RomaniaTV.net
29 ian. 2014, 11:03

FACEBOOK a introdus un update controversat al aplicaţiei Facebook pentru telefonul mobil. Dacă ai un telefon mobil android, trebuie să ştii că la ultimul update Facebook îţi cere permisiunea să acceseze toate mesajele din telefonul mobil. Cum foarte mulţi utilizatori nu sunt atenţi la ce dau „Accept”, este uşor să te laşi păcălit şi să oferi acces reţelei de socializare la informaţii personale.

FACEBOOK: Schimbare IMPORTANTĂ pentru utilizatori şi pagini

(w400) Atenţie,

Utilizatorii care au observat această nouă permisiune cerută de update s-au declarat îngrijoraţi de felul în care Facebook încearcă să obţină acces la informaţii personale. Scopul citirii mesajelor din telefon este, cel mai probabil, personalizarea reclamelor pe care reţeaua de socializare le arată utilizatorilor.

FACEBOOK face predicţii şocante: Vom rămâne FĂRĂ AER