Fără aniversări cu suc şi prăjituri la locul de muncă. Te poţi alege cu dosar penal

Un primar din Vrancea s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce a fost reclamat că şi-a servit colegii de serviciu cu suc şi prăjituri de ziua lui. Poliţiştii l-au acuzat că nu a respectat măsurile de protecţie pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

19 feb. 2021, 14:55
Fără aniversări cu suc şi prăjituri la locul de muncă. Te poţi alege cu dosar penal
Fără aniversări cu suc şi prăjituri la locul de muncă. Te poţi alege cu dosar penal

Poliţiştii vrânceni au deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pe numele primarului de la Păuleşti, Dănuţ Soare, după ce acesta şi-ar fi servit colegii cu prăjituri şi suc în primărie, de ziua lui. O femeie l-a reclarat la Poliţie.

„La data de 18 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi de o femeie de 28 ani, din comuna Păuleşti, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, un bărbat de 38 de ani ar fi organizat un eveniment în sediul unei instituţii publice la care ar fi participat mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de protecţie pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

Citeşte şi: Elevi infectaţi cu coronavirus după o petrecere de majorat cu 150 de invitaţi, organizată de un deputat PSD. Două licee riscă se fie închise

Primarul Dănuţ Soare a declarat, pentru AGERPRES, că nu a făcut petrecere în primărie, ci doar şi-a servit colegii cu o prăjitură şi un pahar de suc de ziua lui.

„Peste două zile va fi ziua mea şi ieri mi-am chemat colegii într-o sală de şedinţe şi i-am servit cu o prăjitură şi un pahar de suc. Nu a fost o petrecere cu lăutari, nu am avut muzică. Nu a fost nimeni din afara primăriei, ci doar angajaţii, care oricum suntem aici în fiecare zi împreună. Am dat deja declaraţii la poliţie, ancheta îşi va urma cursul”, a declarat Dănuţ Soare.

Citeşte şi: Florin Salam, amendat după ce a cântat la o petrecere ilegală. Imagini de la cheful organizat de Ionică Minune VIDEO


loading...