Fecioara Maria anunţă ce zodii sunt binecuvântate cu protecţie divină

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, pentru ziua de miercuri 5 ianuarie 2022. ce zodii

05 ian. 2022, 00:31
Fecioara Maria anunţă ce zodii sunt binecuvântate cu protecţie divină

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Rugăciuni pentru copii de citit dimineața, seara, pentru școală și pentru sănătate. Sunt grabnic ajutătoare şi făcătoare de minuni
Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
DUMNEZEU ITI VA CONDUCE DRUMUL

Cand te deschizi spre Dumnezeu si ai incredere in El si il iubesti cu toata inima ta, ii poti auzi si intelege mai bine ghidarea. Este la fel cu a citi si studia cuvantul Lui ca sa simti imediat ghidarea de la El, opusa ghidarii false ce vine din nesiguranta ta sau de la dusmani. Cand ai incredere in Dumnezeu, viata ta curge mai usor si calea este mai lina. Plin de lumina de la sursa divina, te poti baza pe El si ii poti urma calauzirea. Daca ai un gand puternic repetitiv sau simti sa faci o schimbare, roaga-te la Dumnezeu sa iti arate mai multe detalii si El o va face. Inchide ochii si mediteaza sa fii mai receptiv la ghidarea divina pe care o vei discerne prin ganduri puternice repetitive.

Poti si sa ceri un semn de la Dumnezeu cat timp esti perfect sincer cu tine si nu incerci sa gasesti un semn ca sa justifici o vointa a egoului in loc sa auzi vrerea divina. Tot ce ai nevoie iti este oferit si toate necesitatile sunt satisfacute in timpul perfect divin atunci cand urmezi calauzirea Lui.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
ALEGE IUBIREA

Tu ai optiuni cu privire la felul in care gestionezi stresul si ingrijorarea. Tu ai puterea sa te scalzi in energia pura a iubirii lui Dumnezeu, alegand sa petreci mai mult timp spunand rugaciuni, citind cuvantul Domnului si in compania altora care il iubesc pe Dumnezeu. Alege sa ai relatii si situatii in care sa te simti cel mai mult ca acasa, adica in pace cu tine si cu altii.

Aminteste-ti ce influenta aveau alti copii asupra ta in copilarie. Cercul tau de prieteni te-a incurajat in feluri pozitive sau au pus presiune negativa pe tine si te-au influentat spre directii distructive ? Chiar si ca adult, tot trebuie sa stai departe de presiunea si influenta nefasta a anturajului.

Te poti simti scaldat in reflectia luminii divina si a iubirii din inima ta. Tu alegi. Asa cum tu alegi ce mancaruri sa mananci, cum alegi hrana care sa iti ingrijeasca cu iubire trupul, tot asa esti ghidart sa iti alegi mediile in care functionezi si oamenii cu care te inconjori. Dumnezeu te ajuta sa faci schimbari in aceste situatii daca te rogi pentru ajutorul Lui si ii urmezi calauzirea.

Foloseste-ti discernamantul cu privire la locurile si oamenii cu care petreci timpul ; se numeste grija de sine. Observa cum reactionezi in functie de situatii. Daca o relatie, un loc, un tipar repetitiv te seaca de bucurie si de energie, este timpul sa te rogi sa apara o schimbare in acest sens.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
FOLOSESTE PUTERE SI DISCERNAMANT IUBITOR

Desi tu esti o persoana buna si generoasa, totusi ai nevoie si sa practici sa ai granite sanatoase. Cheia aici este iubirea. Intelepciunea este sa stii instinctiv si cand sa spui da dar si cand sa spui nu, iar aceasta inseamna tot iubire. In viata, deseori te poti simti tras in directii opuse intre ce vor altii sa faci si ce vrei tu sa alegi si stii ca e cel mai bine pentru tine. Tu ai abilitatea de a discerne dar e nevoie de putere sa o dezvolti, in special cand altii te preseaza. Poate in copilarie ai experimentat presiunea prietenilor care te-au influentat in directii nedorite. Din acele experiente extrage lectia de viata ca de tine depinde sa faci alegeri mai bune pe viitor. Roaga-te sa ai discernamant calauzit de iubire. Cand permiti intelepciunii lui Dumnezeu sa intre in inima ta, vei vedea ca ai si putere si discernamant sa alegi ce este cel mai bine pentru tine. Iti este si mai usor sa creezi si sa mentii granite sanatoase.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: miercuri 5 ianuarie 2022. Mesajul si rugaciunea zilei!
Iata pentru miercuri 5 ianuarie 2022 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Horoscop 2022. Zilele pe care trebuie să le notezi neapărat în agendă, indiferent de zodie
De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
INDEPENDENT(A) CA O PISICA

„Independenta ta este fundatia puterii si succesului tau.”

Indiferent daca esti constient sau nu, daca manifesti sau nu, in tine exista o componenta de fiinta foarte independenta. Totusi, ai nevoie si de afectiune dar si de companioni placuti si jucausi. Acum este timpul sa iti echilibrezi interactiunile sociale cu putina solitudine. In timp ce poate ceri si altora opiniile lor, pana la urma tu esti cel care trebuie sa isi ia singur deciziile. Libertatea si independenta ta sunt prioritati de top, deci asigura-te ca aceste caracteristici iti sunt hranite si ingrijite.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: petrece timp singur; da-ti permisiunea sa te joci; cere ca nevoile sa iti fie implinite; ia-ti propriile tale decizii; joaca-te si stai mai mult in preajma pisicilor, fiinte independente; fii atent ce mesaje iti transmite pisica ta si/sau creste o pisica.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi sustineti spiritul independent ca baza a puterii mele personale!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
INCEPE SA DELEGI

„Cere altora, inclusiv mie, sa fii ajutat in loc sa incerci sa faci totul de unul singur.”

Atunci cand porti resentiment in inima ta ca duci asupra ta mai mult decat partea care ti se cuvine de munca si efort, nu faci o favoare nimanui, incepand cu tine. Trebuie sa ceri ajutor ca sa te asiguri ca ai timp privat pentru contemplare si odihna. Unul din motivele pentru care eu pot sta asa de linistit este pentru ca stiu adevaratul secret al productivitatii. Ea nu vine din zbatere si efortare, ci dintr-o minte clara si focusata care nu este provocata de indecizii. Vezi tu, a lua decizii este calea cea mai rapida spre succes. Dupa ce te-ai hotarat, restul vine natural. Ca atare, iti cer sa stai in liniste si sa urmezi ghidarea mintii inspirate. Fii deschis spre mesajele ce vin din inima ta. Ele te vor ghida in tacere sa iei cele mai importante decizii, iar restul va veni de la sine.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu incerca sa fii un superbarbat sau o superfemeie; da sarcini de facut copiilor tai; cere partenerului tau ajutor; accepta asistenta ce iti este oferita; elibereaza vina sau credinta ca este o slabiciune sa ceri ajutor; fii un membru de echipa, nu actiona solitar.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi calauziti gandurile si actiunile spre echilibru in viata mea.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
PRIMESTE ABUNDENTA

„Universul iti toarna abundenta peste tine. Fii deschis(a) sa o primesti.”

A cere ajutor este un semn de putere, nu de slabiciune. Tu esti foarte puternic(a) si eu sunt aici sa iti sustin puterea in crestere. Este corect pentru tine sa primesti acest ajutor, pentru ca functionam ca o echipa daca permiti acest lucru. Ti-am auzit rugaciunile, ingrijorarile si afirmatiile. Turnam peste tine prosperitate din cornul abundentei, deci asteapta-te la cadouri si ocazii neprevazute. Noteaza-ti noile idei, sentimente si viziuni. Ghidarea iti va da directii clare cu privire la actiunile de urmat avand alaturi asistenta mea. Este insa foarte important sa te deschizi si sa accepti aceasta prosperitate, fara vinovatie si fara conceptii limitative. Impreuna suntem de neoprit!

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: fii deschis pentru a primi; o noua portie de bani vine spre tine; nu ai nimic pentru care sa te ingrijorezi; o noua afacere va avea succes financiar; vizualizeaza si afirma abundenta; abundenta vine la tine sub multe forme, inclusiv timp in plus, sustinere si idei.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru toate formele de prosperitate cu care ma inconjurati si pe care le primesc cu inima larg deschisa si recunostinta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.