Femeia din Timișoara, care s-a aruncat de la etaj împreună cu copiii, ar fi premeditat totul. Cum au văzut-o vecinii cu doar o zi în urmă

Femeia de 32 de ani care a sărit marți, 3 mai, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiețel și o fetiță, de 3 și 6 ani, de pe terasa unui bloc de 10 etaje din Timișoara, ar fi premeditat sinuciderea.

04 mai 2022, 15:25
Femeia din Timișoara, care s-a aruncat de la etaj împreună cu copiii, ar fi premeditat totul. Cum au văzut-o vecinii cu doar o zi în urmă

Femeia din Timișoara, care s-a aruncat de la etaj împreună cu copiii, ar fi premeditat totul. Ce spun vecinii că a făcut cu doar o zi în urmă

Blocul de pe care a ales să se arunce avea acces cu geam pe acoperiș, iar vecinii susțin că au văzut-o cu câteva zile în urmă pe acoperiș. De aceea, apropiații cred că tragedia a fost premeditată. Anchetatorii nu au găsit, însă, niciun mesaj de adio.

Femeia cu doi copii a decis să-și pună capăt zilelor, aruncându-se de pe un imobil de 10 etaje din Timișoara, împreună cu copiii ei, o fetiță și un băiat, de 6 respectiv 3 ani. Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei. Cei doi au divorțat în anul 2020, iar fostul soț și tatăl copiilor a aflat de incident de la poliție, în timp ce se afla la muncă, în Austria.

În urma incidentului, femeia de 32 de ani a murit pe loc, iar imediat a murit și băiețelul de 3 ani. Fetița era în viață în momentul în care a fost preluată de salvare, dar din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta, pentru că a murit în ambulanță.

Citește și O femeie s-a aruncat de pe un bloc din Timişoara împreună cu copiii ei de în vârstă de 3 şi 6 ani. Toţi trei au murit

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, au transmis reprezentanții ISU Timis, citaţi de opiniatimişoarei.ro.

Tatăl copiilor este în stare de șoc și distrus de durere. Toată familia vrea să creadă că e un coșmar care se va termina în curând. Bunica copiilor, întoarsă și ea din Austria, e cea care a recunoscut cadavrul uneia dintre copile la morga spitalului.

Citește și Noi detalii despre cazul femeii care s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii. Ce spune fostul ei soț