FEROE – ROMANIA 0-3 în Grupa F din preliminariile EURO 2020. Vezi CLASAMENTUL

FEROE - ROMANIA 0-3. România s-a impus, sâmbătă, în Feroe, scor 2-0 la Torshavn, şi rămâne în cursa pentru calificarea la Euro 2020. "Tricolorii" s-au impus spre final, priun golurile marcate de Puşcaş (74), Mitriţă (82) şi Keşeru (90+3). Următorul meci este marţi, cu Norvegia, pe Arena Naţională, de la ora 21:45.

12 oct. 2019, 17:37
FEROE – ROMANIA 0-3 în Grupa F din preliminariile EURO 2020. Vezi CLASAMENTUL

FEROE – ROMANIA 0-3. România a produs pericol doar de două ori în primele 45 de minute. Andone, cu o finalizare defectuoasă din interiorul careului, și Hagi, blocat de portar, au semnat unicele oportunități ale României, ambele venite în prima treime a reprizei.

FEROE – ROMANIA 0-3. Naționala a continuat să arate rău şi după pauză, dar finalul a schimat soarta meciului. Stanciu a desfăcut apărarea feroezilor cu o pasă exactă, Pușcaș finalizând cu mult calm în minutul 73. „Tricolorii” au mai înscris o dată, prin Mitriță, în minutul 83, cu o execuție similară celor pe care le reușește aproape săptămânal în MLS. Keșeru a punctat la ultima fază a partidei. 

FEROE – ROMANIA 0-3 LIVE TEXT

Feroe – Romania 0-3 la final

Feroe – Romania min. 90+3: GOL KEŞERU, pasă Mitriţă! FEROE – ROMANIA 0-2!

Feroe – Romania min. 82: GOL MITRIŢĂ, pasă Keşeru! FEROE – ROMANIA 0-2!

Feroe – Romania min. 74: GOL PUŞCAŞ, pasă Stanciu! FEROE – ROMANIA 0-1!

Feroe – Romania 0-0 la pauză

Feroe – Romania min. 38: Chiricheş se accidentează şi este înlocuit de Ad. Rus

Feroe – Romania min. 32: Hendriksson reia cu capul din câţiva metri, dar Tătăruşanu scoate fabulos de la vinclu

Feroe – Romania min. 22: Hagi, la un pas să marcheze! Starul lui Genk finalizează cu stângul de la marginea careului, însă Nielsen respinge în lateral

Feroe – Romania min. 16: ocazie mare Andone! atacantul lui Galatasaray profită de o nesincronizare din apărarea nordicilor, însă finalizarea acestuia e imprecisă

FEROE ROMANIA LIVE ONLINE STREAM VIDEO PRO TV. Echipele de start la meciul FEROE – ROMANIA

FEROE: Nielsen – Vatnsdal, A. Gregersen, Baldvinsson (77 Nielsen) – Rolantsson, Hendriksson (71 Eriksen), Hansson, Davidsen – Vatnhamar, Olsen (75 Edmundsson), Bjartalio. Selecţioner: Lars Olsen (58 de ani).

ROMANIA: Tătărușanu – R. Benzar, Nedelcearu, Chiricheș (38 Ad. Rus), Bancu – I. Hagi, Stanciu, Anton, Fl. Coman (69 Mitriţă) – Pușcaș, Fl. Andone (65 Keşeru). Selecţioner: Cosmin Contra (43 de ani).

EURO 2020 GRUPA F

S-au jucat:

23 martie 2019: Malta – Feroe 2-1, Suedia – România 2-1, Spania – Norvegia 2-1

26 martie 2019: Malta – Spania 0-2, Norvegia – Suedia 3-3, România – Feroe 4-1

7 iunie 2019: Feroe – Spania 1-4, Norvegia – România 2-2 , Suedia – Malta 3-0

10 iunie 2019: Malta – România 0-4, Spania – Suedia 3-0, Feroe – Norvegia 0-2

5 septembrie 2019: Feroe – Suedia 0-4, Norvegia – Malta 2-0, România – Spania 1-2

8 septembrie: România – Malta 1-0, Spania – Feroe 4-0, Suedia – Norvegia 1-1

12 octombrie 2019: Feroe – România 0-3

Clasament

Au mai rămas de jucat:

12 octombrie 2019: Malta – Suedia, Norvegia – Spania (ora 21:45)

15 octombrie 2019: Feroe – Malta, România – Norvegia, Suedia – Spania (ora 21:45)

15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)

18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)

FEROE ROMANIA LIVE ONLINE STREAM VIDEO PRO TV. Sâmbătă, după antrenamentul oficial de dinaintea meciului FEROE – ROMANIA, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a avut o întâlnire cu mai mulți fani din grupul „Uniți sub tricolor”. Deranjat de incidentele petrecute în ultima vreme, șeful fotbalului românesc le-a cerut fanilor să nu mai aibă manifestări care să ducă la închiderea Arenei Naționale. La meciul cu Novergia, marți, 15 octombrie, 21:00, pe Arena Națională vor avea acces doar copiii, după ce UEFA a suspendat stadionul pentru că la duelul cu Spania doi fani au intrat pe teren, iar înainte au existat mai multe scandări xenofobe și petarde aruncate în teren. PRO TV transmite, sâmbătă, de la ora 19:00, FEROE ROMANIA LIVE ONLINE STREAM VIDEO.

FEROE ROMANIA LIVE ONLINE STREAM VIDEO PRO TV. „Aștept cu nerăbdare meciul cu Romania, la fel și jucătorii. În tur, când am pierdut cu 4-1 la Cluj-Napoca, cred că am avut o prestație decentă. Chiar dacă am încasat patru goluri, cred că am avut un joc bun. Jucătorii sunt pregătiți să facă un nou meci bun cu Romania. De data asta sperăm că nu va mai înscrie patru goluri. Îmi aduc aminte că trei dintre goluri au venit într-un interval scurt de timp, ceea ce a fost o catastrofă pentru noi. Sperăm că putem face un meci mai bun de această dată”, a spus selecţiioenrul insularilor, Lars Olsen, înainte de FEROE ROMANIA.

FEROE ROMANIA LIVE ONLINE STREAM VIDEO PRO TV. „Îmi e teamă de orice meci, atât timp cât întâlnim un adversar care chiar dacă nu are niciun punct în momentul de faţă în grupa noastră să ştiţi că a avut meciuri în care a dominat şi a avut momente de dominare în faţa oricărui adversar. E o echipă periculoasă şi datorită gazonului artificial. Am lucrat în această săptămână cu gândul în primul rând la meciul din Feroe, dar e clar că fiind o echipa nordică, fiind o echipă care joacă cam acelaşi stil ca Suedia şi Norvegia, toate antrenamentele sunt şi pentru ceea ce se va întâmpla marţi. Voi încerca să bag cel mai bun 11 pe care îl am în momentul de faţă sau consider eu că poate să fie în momentul de faţă. Nu mă mă gândesc la meciul cu Norvegia. Cei din Feroe au demonstrat în toate meciurile pe care le-au jucat aici că pot pune în dificultate orice adversar”, a declarat selecţionerul „tricolorilor”, Cosmin Contra. FEROE – ROMANIA, meci contând pentru Grupa F a preliminariilor pentru EURO 2020, se joacă, sâmbătă, de la ora 19:00, LIVE ONLINE STREAM VIDEO PRO TV.

FEROE ROMANIA LIVE ONLINE STREAM VIDEO PRO TV. În partida tur, disputată la Cluj-Napoca, a fost ROMANIA – FEROE 4-1. Golurile au fost marcate de Ciprian Deac (26), Claudiu Keșeru (29, 32) și George Pușcaș (63), respectiv Viljormur Davidsen (40p). PRO TV transmite, sâmbătă, de la ora 19:00, FEROE ROMANIA LIVE ONLINE STREAM VIDEO.

FEROE ROMANIA LIVE ONLINE STREAM VIDEO PRO TV. Echipele probabile la meciul FEROE ROMANIA

FEROE: Nielsen – Vatnhamar, Vatnsdal, Gregersen, Baldvinsson, Davidsen – Edmundsson, Hansson, Bjartalio, Bartalsstovu – Olsen. Selecţioner: Lars Olsen.

ROMANIA: Tătărușanu – R. Benzar, Chiricheș, Nedelcearu, Bancu – Nistor, Anton, Mitriță – Hagi – Pușcaș, Fl. Andone. Selecţioner: Cosmin Contra.

FEROE ROMANIA LIVE ONLINE STREAM VIDEO PRO TVFEROE – ROMANIA, meci contând pentru Grupa F a preliminariilor pentru EURO 2020, se joacă, sâmbătă, de la ora 19:00, LIVE ONLINE STREAM VIDEO PRO TVFEROE şi ROMANIA se întâlnesc pe Stadionul „Torsvollur” din Torshavn. PRO TV transmite, sâmbătă, de la ora 19:00, FEROE ROMANIA LIVE ONLINE STREAM VIDEO.