Fiica lui Dan Şucu a fost părăsită de logodnic. Acesta a vrut să pună mâna pe o cunoscută a lumii mondene, dar „s-a ars”

Cristina Șucu, fiica milionarilor Camelia și Dan Șucu, a trecut prin momente grele, fiind părăsită de bărbatul iubit cu puțin timp înainte de nunta pentru care se pregătise intens.

03 sept. 2022, 13:55
Fiica lui Dan Şucu a fost părăsită de logodnic. Acesta a vrut să pună mâna pe o cunoscută a lumii mondene, dar „s-a ars”

Tudor Aposteanu, fost concurent la Master Chef, a renunțat la relația pe care o avea cu fata cea mică a Cameliei Șucu pentru că i se aprinsese călcâiele după o tânără cunoscută în lumea mondenă a Capitalei.

Tudor Aposteanu s-a cununat cu o tânără care a lucrat ca expert economic în mediul diplomatic la scurt timp după ce și-a încheiat socotelile cu fiica cea mică a omului de afaceri Dan Șucu. Cristina a suferit enorm în urma despărțirii. Cu atât a fost mai mare dezamăgirea când a văzut că cel care trebuia să-i devină soț și-a unit destinul cu Luana Gagu.

Frumoasa blondină nu a rezistat prea mult lângă Tudor Aposteanu, scrie Playsport. Luana i-a dat papucii iubitului ei. Ea și-a dat seama că acesta vâna femeile sexy şi pline de bani. Nu a durat mult și Luana și-a refăcut viața cu Karoly Borbely, care a fost timp de un an din partea UDMR ministru al comunicaţiilor în cabinetul Tăriceanu (în perioada decembrie 2007-decembrie 2008).

Citeşte şi: Jane Fonda are cancer. Celebra actriţă face chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin

Tudor a simțit pe propria piele ce înseamnă să fii părăsit. Luana s-a îndrăgostit de un bărbat din lumea ei și astfel fostul iubit al Cristinei Șucu a rămas singur. Dar nu pentru mult timp. El nu a suportat niciodată ideea de a fi singur. Prin urmare, a continuat să vâneze femei care proveneau din familii înstărite. Pe lista sa au fost şi Ioana Voicu, fiica politicianului Mădălin Voicu, Sulekha Ahmed, o tânără de naţionalitate arabă, Laura Alistar, fosta parteneră a lui Bogdan Stelea, precum și Maria Ale, fiica milionarului Iulian Tudor. Cu niciuna însă nu a ajuns în fața altarului.

La un moment dat, Tudor a vrut să o recucerească pe mezina Cameliei Şucu. Era atât de disperat, încât a trimis presei o scrisoare în care a dezvăluit detalii din intimitatea lor.

Citeşte şi: Ce cadouri inedite a primit „Bebeto”, fiul Anamariei Prodan şi al lui Reghe, de ziua lui. Suma este una impresionantă VIDEO