Finul lui Adrian Minune s-a săturat să se tot ascundă și s-a predat: ”Merg la pușcărie ca la cofetărie!”

Finul lui Adrian Minune s-a săturat să se tot ascundă de autorități și a decis să se predea. David Turcu a declarat că închisoarea nu îl sperie și că merge ”la pușcărie ca la cofetărie”.

08 ian. 2023, 12:45
Finul lui Adrian Minune s-a săturat să se tot ascundă și s-a predat: ”Merg la pușcărie ca la cofetărie!”

Finul lui Adrian Minune s-a săturat să se tot ascundă și s-a predat. Interlopul David Turcu care a fugit în Italia pentru a scăpa de închisoare s-a răzgândit și a decis să se predea autorităților române, care au emis pe numele său un mandat european de arestare.

Citește și Adrian Minune, în culmea fericirii de când a aflat că va fi bunic. Primele declarații despre sarcina Adrianei: „Nu înseamnă că am îmbătrânit, ci că sunt mai bogat”

Finul lui Adrian Minune s-a săturat să se tot ascundă și s-a predat

Finul lui Adrian Minune este acuzat că a condus fără permis în Lugoj și deși pretinde că a avut toate actele în regulă, acesta a fost condamnat în primă instanță la un an și șase luni de închisoare. Ulterior, judecătorii din Timișoara au decis să îi reducă pedeapsa la un an.

Interlopul a fost judecat în lipsă pentru că în perioada respectivă se afla în Italia, nu în vacanță, ci în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat pentru acte de violență și din acest motiv nu s-a putut prezenta la proces.

Pentru că nu s-a prezentat la judecată și nici după ce s-a dat sentința, autoritățile române au emis pe numele lui David Turcu un mandat european de arestare.

Proaspăt scăpat din mâinile autorităților italiene, interlopul s-a gândit că este mai bine să se predea autorităților din România pentru a-și ispăși pedeapsa.

Mai ales că după experiența din Italia, închisoarea este floare la ureche pentru el.

„Merg la pușcărie ca la cofetărie”, a declarat David Turcu, potrivit Cancan.

Câți bani cere Adrian Minune ca să cânte la o nuntă

Adrian Minune e unul dintre cei mai apreciați maneliști din țara noastră. Și tocmai pentru că este atât de căutat, artistul cere o avere ca să cânte la evenimente private.

Pentru a cânta o oră la o nuntă sau alt tip de eveniment artistul cere 4.000 de euro. Cu cât sunt mai multe seturi de melodii cu atât tariful este mai mare. Așadar, dacă vă gândiți să-l chemați pe Adi Minune la nuntă și să cânte cinci ore va trebui să scoateți din buzunar nu mai puțin de 20.000 de euro.

Și când vine vorba de dedicații există tarife uluitorare. Ca să nu-ți auzi numele la microfon și să ți se spună că „ai greșit buzunarul”|, cel puțin 50 de euro este indicat să scoți din buzunar.

Manelistul a dezvăluit recent care e cea mai mare sumă de bani pe care a primit-o la finalul unui eveniment. Adrian Minune a luat nu mai puțin de 60.000 de dolari în urma unui eveniment din Statele Unite la care a cântat în 2022. „Eu întotdeauna am cheltuit mai mult decât am câștigat, dar niciodată nu am făcut un milion de euro”, a spus manelistul.

Citește și Fane Văncică îi declară război lui Adrian Minune. Ce mesaj îi transmite cumătrului său: „Nu te înjur că mi-e rușine”