Florin Călinescu, primele declaraţii după trecerea la Prima TV. „O să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac!” VIDEO

 Florin Călinescu a anunţat că va avea o emisiune la Prima TV, din 19 octombrie, însă fără a mai da şi alte detalii.

24 sept. 2021, 10:38
Florin Călinescu, primele declaraţii după trecerea la Prima TV. „O să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac!” VIDEO

Florin Călinescu, primele declaraţii după trecerea la Prima TV. Florin Călinescu şi-a anunţat despărţirea de Pro TV la jumătatea lunii iulie. Acesta a spus că nu va mai apărea nici în emisiunea „Românii au talen”t, unde era jurat din 2015.

Florin Călinescu, primele declaraţii după trecerea la Prima TV

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a declarat Florin Călinescu pe scena evenimentului la care Prima TV şi-a anunţat şi grila de toamnă.  Tot pe scenă a avut loc şi un moment special. Florin Călinescu s-a reunit cu Bebe Cotimanis, şi el trecut de la Pro TV la Prima TV.

Florin Călinescu, după ce a demisionat de la Pro TV: „Daţi, măi, un euro fiecare”

„Este un grup românesc şi liber (n.r – grupul Clever, din care face parte şi Prima TV), lucru foarte important, în care conţinutul va fi dedicat celor care mai trăiesc în ţara asta, dar şi celor plecaţi peste hotare. O să pregătim o tranziţie, nu prea îmi dau seama cât de lină sau cât de grăbită, acolo unde se va muta totul, în curând, pe internet”, a mai afirmat Florin Călinescu.

Adevăratul motiv pentru care Florin Călinescu a spus „adio” ProTV-ului: „A fost strâns cu ușa. Conducerea postului a spus clar”

Omul de televiziune a vorbit, pe scurt, şi despre trecerea la Prima TV: „Îmi e mai drag drumul decât destinaţia. Am acumulat multe lucruri în aceşti ani, despre acest domeniu, şi a sosit momentul în care oamenii aceştia mi-au propus să fac acest lucru. Nu pentru că mi-au propus am venit la Prima TV. Eram hotărât să schimb lucruri în viaţa mea pentru că atunci când nu mai văd lumină în ochii oamenilor imi văd de drum. Acolo unde poţi începe ceva este mult mai potrivit să fii şi tu şi să clădeşti. Când sapi o temelie e mult mai interesant”.