Florin Cîţu: Numele viitorului premier, în funcţie de negocieri

Liderul PNL, FLorin Cîțu, a declarat luni că partidul va stabili un nume de premier „în funcție de negocieri”.

01 nov. 2021, 22:01
Florin Cîţu: Numele viitorului premier, în funcţie de negocieri

Liderul PNL Flori Cîţu a declarat luni seară că Cîţu BEx i-a propus lui Nicolae Ciucă să depună mandatul de premier desemnat. Propunem BPN flexibilizarea mandatului şi iniţierea de negocieri cu toate partidele democratice. La rânduş său, Nicolae Ciucă a declarat că a sperat că va reuşi să cristalizeze o soluţie politică, făcând apel la partide pentru maturitate şi responsabilitate politică pentru a găsi o majoritate.

Ludovic Orban, în timpul şedinţei Biroului Executiv al PNL: „Conform prevederilor statutului partidului, singura propunerede premier pot fi eu”

”BEx i-a propus domnului Nicolae Ciucă, premier desemnat, să depună mandatul de premier dsemnat. A fost o decizie a BEx. A doua decizie  de a propune BPN – mâine o să fie un BPN în format fizic – de a flexibiliza mandatul PNL şi de a începe negocieri cu toate forţele democratice din Parlamenul României pentru formarea unei majorităţi. Mâine seară vom stabili detalii – echipe de negociere”, a precizat Florin Cîţu după şedinţa conducerii liberale.

OFICIAL Florin Cîţu anunţă depunerea mandatului lui Nicolae Ciucă: „Vom propune Biroului Politic Naţional să flexibilizăm mandatul şi vom demara negocieri cu toate partidele responsabile”