Florin Răduță a reușit să scape de o boală gravă. Ce mai face câștigătorul X Factor

Florin Răduță, câștigătorul de la X Factor 2015, a trecut prin momente cumplite. A fost diagnosticat cu o boală extrem de gravă, dar Dumnezeu i-a oferit șansa de a se însănătoși. 

19 dec. 2022, 23:45
Florin Răduță a reușit să scape de o boală gravă. Ce mai face câștigătorul X Factor
Florin Răduţă are grave probleme de sănătate

Celebrul cântăreț a dezvăluit cum a reușit să treacă peste cel mai greu moment al vieții sale.

„După ce am câștigat X Factor, a fost o perioadă foarte grea și stresantă. Tot stresul, nesomnul și-a spus oarecum cuvântul. Sufeream din cauza aceasta de un ulcer de vreo 5 ani și de la unul dintre tratamente făcusem un șoc anafilactic, iar după ce că corpul meu era foarte slăbit, că nu mâncasem de câteva luni din cauza ulcerului, într-o dimineață am făcut acel preinfarct…

Eu și familia mea am trecut printr-o perioadă tare urâtă. Și a trebuit să mă opresc din tot ceea ce făceam. A fost cea mai întunecată perioadă din viața mea. La o lună, am aflat că mi-au găsit tumori pe stomac, de aceea m-am retras pentru o perioadă de aproape 3 ani, timp în care a fost foarte greu să-mi gestionez mintea și emoțiile.

Am avut câteva tratamente, am făcut destul de mult sport, am mâncat foarte sănătos și am făcut hipnoterapie. Auzisem că terapia prin hipnoză ajută foarte mult în boli de genul. A fost greu, dar la capătul puterilor mereu te așteaptă Dumnezeu. Datorită Lui s-au rezolvat toate și am avut parte de cel mai bun final. Tumorile s-au reabsorbit și acum sunt bine. Am foarte bine grijă cu ce mă hrănesc fizic, mintal și emoțional.

Mi-am reluat activitatea: fac muzică, cânt la evenimente, concerte și fac ceea ce mă face fericit. Însă, am învățat că nici faima, banii, succesul, relațiile sau oricine nu sunt mai importante decât sănătatea ta fizică, mintală sau emoțională”, a declarat Răduță, pentru Cancan.

Hipnoterapia este un tip de terapie prin hipnoză folosită pentru a accesa și a reprograma mintea subconștientă. Psihologul folosește relaxarea și imageria ghidată pentru a accesa acea parte din pacient care stă de obicei în umbră, subconștientul.

 

Florin Răduță este cântăreț și om de afaceri

 

Acum, artistul se poate concentra pe zona profesională. În prezent, Florin Răduță se află în Belgia, acolo unde își onorează contractele.

„Da, m-am mutat de ceva timp în Belgia. Am făcut asta, pentru că de câteva luni am deschis două firme, una de construcții și una de curățenie, alături de ai mei. Familia mea locuiește în Bruxelles de câțiva ani și a fost o idee bună de a face pasul acesta.

În continuare mă ocup de cariera mea muzicală, chiar și oportunitățile din afara României le iau, dar de data aceasta nu doar pe muzică, ci și pe alte paliere. Mă focusez să conturez o viață și mai bună, din ce în ce mai bună în toate aspectele”, a mai transmis artistul.