Fost consilier al lui Andrei Chiliman, trimis în judecată pentru luare de mită. A încasat aproape 1,4 milioane de lei între 2009 şi 201

Publicat: Marţi, 28 Noiembrie 2017 15:08 // Actualizat: Marţi, 28 Noiembrie 2017 15:08 // Sursa: romaniatv.net

Procurorii DNA Ploiești au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Robert Grigorescu, la data faptelor consilier personal al primarului Sectorului 1 București, Andrei Chiliman, cu atribuții de coordonare a Direcției de Investiții, în sarcina căruia s-au reținut două infracțiuni de luare de mită.

Robert Grigorescu este acuzat că, în perioada februarie 2009-decembrie 2013, în calitatea deținută, a pretins procentaje de 10% și 15% din valoarea unor contracte de lucrări și a primit, de la un om de afaceri (martor în cauză), suma totală de 1.397.497 lei.

"Banii respectivi au fost primiți de inculpat în numerar, la biroul său, direct sau prin intermediari, pentru a atribui și a asigura derularea în bune condiții a mai multor contracte de reabilitare termică a blocurilor, atribuite de Primăria Sectorului 1 București firmei administrate de omul de afaceri, direct sau în subantrepriză", arată procurorii.

În cauză s-a dispus luarea măsurii asigurătorii a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile deținute de inculpat, respectiv asupra sumelor de bani existente în conturile bancare deschise pe numele aceluiași inculpat, până la concurența sumei de 1.397.497 lei.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București, cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Andrei Chiliman dna mită
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H