Fotbalist mort la doar 25 de ani. Anton şi-a pierdut viaţa într-un accident nautic

Englezul Anton Walkes, în vârstă de 25 de ani, crescut la Academia lui Tottenham și fost jucător al lui Portsmouth, și-a pierdut viața astăzi.

20 ian. 2023, 10:09
Fotbalist mort la doar 25 de ani. Anton şi-a pierdut viaţa într-un accident nautic
Doliu la clubul din capitală! A murit fostul portar cu care a câştigat trei campionate: "Va rămâne veşnic în inimile noastre!"

Anton Walkes, fost jucător la Tottenham, în prezent la echipa Charlotte, a murit la vârsta de doar 25 de ani, în urma unui accident nautic petrecut la Miami, în Statele Unite ale Americii. Acesta evolua pentru formația Charlotte din Major League Soccer și avea o prezență la echipa mare a celor de la Tottenham.

Scandal uriaş declanşat de Florin Răducioiu în Italia. „Şi mie îmi este teamă! Pe atunci nu era interzis!”

Potrivit The Sun, fotbalistul a fost implicat într-un accident nautic la Miami, iar medicii ajunși rapid la fața locului l-au găsit inconștient.

Au încercat din răsputeri să-l readucă la viață, însă fotbalistul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul. „Suntem sfâșiați după pierderea lui Anton Walkes, un tată incredibil, o persoană iubitoare și un om extraordinar. Impactul pe care l-a avut în vestiar și, în general, la Charlotte, nu va fi uitat niciodată. Gândurile noastre se îndreaptă spre familia sa, pe care vrem s-o sprijinim din toate punctele de vedere”, a declarat Zoran Krneta, directorul sportiv al celor de la Charlotte.

Duel Cristiano Ronaldo – Lionel Messi la Riad! Goluri fabuloase marcate de cele două staruri VIDEO
Anton Walkes a murit

Vă anunțăm cu deosebită tristețe că Anton Walkes a decedat în mod tragic în această dimineață. Odihnească-se în pace”, a fost mesajul oficial postat de clubul la care juca Walkes.

Anton Walkes mai evoluase în cariera sa pentru Atlanta și Portsmouth.