Fotbalistul de la Steaua DESFIGURAT la şcoală, AUDIAT de poliţie. Vezi ce a păţit agresorul VIDEO

Fotbalistul bătut la şcoală a rememorat clipele de groază prin care a trecut. Baiatul spune ca nu ştie când va reveni pe terenul de fotbal, dar este hotărât să ceară despăgubiri celui care l-a desfigurat.

RomaniaTV.net
21 dec. 2013, 11:26
Fotbalistul de la Steaua DESFIGURAT la şcoală, AUDIAT de poliţie. Vezi ce a păţit agresorul VIDEO

Alexandru Ungureanu este portar la una dintre grupele de juniori ale FC Steaua, însă nu ştie când va putea relua antrenamentele, după ce a fost bătut măr de un coleg în urmă cu câteva zile, chiar în faţa Liceului „Mircea Eliade”, unde este elev.

După ce a fost desfigurat cu câteva lovituri de pumn, Ungureanu a stat câteva zile în spital, fiind supus unor intervenţii chirurgicale după ce a suferit mai multe fracturi la nivelul nasului şi multiple traumatisme craniene.

Sâmbătă, o echipă de poliţişti a mers acasă la familia Ungureanu pentru a-i lua tânărului portar al Stelei primele declaraţii în acest dosar, transmite România TV.

CITEŞTE ŞI: Imagini CUTREMURĂTOARE cu momentul în care fotbalistul de la Steaua a fost BĂTUT MĂR / VIDEO

„M-au întrebat ce s-a întâmpolat, am declarat, e totul bine. Plângerea penală îşi urmează cursul. Vreau să obţin dreptate şi agresorul să păţească ceea ce merită. Eu n-am avut niciun conflict cu el, a fost ceva de moment. Cu două zile înainte s-a luat de un alt coleg pentru un motiv banal. Era un tip violent atât verbal, cât şi fizic. Profesorii ştiau despre el, chiar cu două zile înainte fusese în consiliul profesoral. Din ce ştiu, a fost exmatriculat”, a declarat Alexandru Ungureanu.

După cele două operaţii suferite, Ungureanu nu ştie dacă va putea reveni prea curând la antrenamente. „A fost foarte greu, nu puteam să dorm, să mănânc