FOTO: Cătălina Ponor s-a măritat. Imagini spectaculoase de la nuntă. Vedetele care au luat parte la eveniment. „Parada frumuseții”

Nunta anului în România: Cătălina Ponor s-a măritat. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 8 iulie 2023.

09 iul. 2023, 08:52

La petrecerea organizată la un conac spectaculos, din comuna Manasia, jud. Ialomița, au participat membri ai familiei, prieteni și o mulțime de persoane publice.

Bineînțeles, fostele colege ale campioanei, precum Andreea Răducan, Sandra Izbașa și Monica Roșu nu au putut lipsi de la eveniment.

La eveniment au fost prezenți și  Octavian Bellu și Mariana Bitang, legendarii antrenori care au crescut și au antrenat generații întregi de gimnaste. Cătălina și Bogdan Jianu și-au botezat tot sâmbătă băiețelul.

„A fost emoționant și la botezul celui mic. Un băiețel minunat și foarte cuminte. Să le traiască și să fie sănătoși!”, a declarat Andreea Răducan. Lui Octavian Bellu i s-a propus să fure mireasa, însă inițiativa nu s-a mai concretizat.

Cătălina Ponor, una dintre marile campioane ale României

Cătălina Ponor a început gimnastica la vârsta de patru ani. În 2002, le-a atras atenția antrenorilor Octavian Bellu și Mariana Bitang, care au selecționat-o la lotul național.

Sportiva din Constanța a obţinut cinci medalii la Jocurile Olimpice, dintre care trei de aur în 2004, la Atena, la bârnă, sol şi cu echipa. Vitrina Cătălinei cuprinde şi cinci medalii la Mondiale, precum şi opt la Europene.

Fosta gimnastă va împlini 36 de ani pe 20 august. Regizorul Bogdan Jianu este cu 18 ani mai în vârstă decât soția sa.

  • Sâmbăta aceasta a avut loc cununia religioasă, botezul copilului, respectiv petrecerea de nuntă și de botez. Cu acte, cei doi „s-au luat” în 2022, după 4 ani de relație. Bogdan a cerut-o de soție pe Cătălina în timpul crizei COVID.