FOTO Dani Mocanu și-a distrus, live, bolidul de lux în valoare de 200.000 de euro

Dani Mocanu și-a distrus, live, bolidul de lux în valoare de 200.000 de euro. Manelistul face ce face și își șochează prietenii virtuali cu acțiunile lui. A lansat o provocare în mediul online, a pierdut și a trebuit să își respecte promisiunea.

05 dec. 2022, 11:54
FOTO Dani Mocanu și-a distrus, live, bolidul de lux în valoare de 200.000 de euro
Manelistul și-a lăsat fanii fără cuvinte

Dani Mocanu și-a distrus bolidul de lux. Manelistul și-a lăsat fanii fără cuvinte seara trecută. A organizat un live pe platforma TikTok, iar în urma unei provocări și-a distrus singur bolidul de lux. Cei care au urmărit „spectacolul” au fost șocați de cele întâmplate.

Citește și: Dani Mocanu se plânge de nedreptate, în timp ce numără 100.000 de lei, bani cu care va plăti amenda penală: „Dacă mă chema Fane sau Gheorghe nu mai plăteam atât”

Dani Mocanu și-a distrus bolidul de lux

Din păcate pentru manelist, acesta a pierdut meciul, așa că a fost obligat să-și avarieze bolidul de lux în valoare de 200.000 de euro. Provocarea nu a fost una oarecare, însă, Dani Mocanu a vrut să demonstreze că se ține de cuvânt.

A luat un ciocan și a început să lovească mașina în partea din spate. Nu a fost nevoie decât de două, trei lovituri pentru ca bolidul să fie avariat serios.

Dani Mocanu va organiza un concert în arest la domiciliu

Dani Mocanu sfidează încă o dată autorităţile! Aflat în arest la domiciliu şi trimis în judecată de tentativă de omor, asta pe lângp alte numeroase dosare de care a scăpat în condiţii cel puţin ciudate, manelistul a anunţat că va organiza la el în curte un concert cu porţile deschise.

Nu ştiu cât va mai dura arestul meu la domiciliu, însă am pregătit aşa: în cel mai scurt timp posibil voi organiza un concert la mine în curte, cu porţile deschise, şi voi primi toţi fanii mei, din toate colţurile României, intrare gratis la mine în curte… voi cânta de pe terasă! O să când pentru toată lumea gratis, mâncare şi băutură gratis, toată noaptea de la mine, Dani Mocanu, pentru toţi fanii mei!”, a anunţat celebrul manelist.

Vă aştept! Cred că-mi intră în curte două mii, trei mii de persoane. O să vă ţin la curent, o să vă anunţ eu data şi ora exactă, şi o să fac ceva în premieră ce nu s-a întâmplat nici la nivel mondial!”, a mai spus Dani Mocanu.

Dani Mocanu a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, alături de fratele său Nando și alți doi bărbați. În urmă cu aproximativ trei luni, ei au fost filmați când băteau doi bărbați într-o benzinărie din Pitești. În cazul manelistului, procurorii au stabilit și că acesta era în termenul de supraveghere stabilit de instanță, după ce fusese condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare în alt dosar.