FOTO! E una dintre cele mai bogate tinere din România, cu o avere colosală de zeci de milioane de euro! A făcut singură shopping la IKEA

E una dintre cele mai bogate tinere din România, cu o avere colosală de zeci de milioane de euro, însă a făcut singură shopping la Ikea. Mai mult decât atât, acasă o aşteaptă şi doi copii, unul din ei, un bebeluş nou-născut.

17 nov. 2022, 18:20
FOTO! E una dintre cele mai bogate tinere din România, cu o avere colosală de zeci de milioane de euro! A făcut singură shopping la IKEA
E una dintre cele mai bogate tinere din România

E una dintre cele mai bogate tinere din România, cu o avere colosală de zeci de milioane de euro. Este vorba despre Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, care, în urmă cu câteva zile, şi-a botezat cel de-al doilea copil, o fetiţă. Petrecerea a fost una grandioasă, cu invitaţi aleşi pe sprânceană, aşa cum obişnuieşte latifundiarul din Pipera, mai ales pentru una dintre cele mai importante persoane din viaţa lui, fiica sa, Teodora.

Citeşte şi: Ea este cea mai bogată tânără din România! Are 26 de ani, Bentley Continental, Hermes și o avere de sute de milioane de euro! Alexandra face furori prin București cu banii lui tati!

E una dintre cele mai bogate tinere din România

Chiar dacă se bucură de zeci de milioane de euro, Teodora Becali preferă să se descurce singură şi se pare că o face de minune. Recent, a fost fotografiată de Cancan.ro, la cumpărături, la Ikea, fără niciun ajutor.

Extrem de îndemânatică, tânăra a reuşit să cumpere tot ce avea nevoie în mai puţin de două ore, iar potrivit imaginilor, avea câteva plase, nu chiar micuţe. Fără să se plângă de greutatea lucrurilor achiziţionate, Teodora Becali s-a îndreptat către maşină, cu paşi grăbiţi, unde a pus cumpărăturile în portbagajul mașinii.

Nu putem să trecem cu vederea faptul că, deşi are două sarcini la activ, una chiar recent, de nici trei luni, fiica cea mare a lui Gigi Becali arată foarte bine. Fiind extrem de activă, aşa cum a fost surprinsă şi în aceste imagini, cu siguranţă, în scurt timp, va reveni la silueta de dinainte.

Vezi pe CANCAN.RO mai multe detalii şi imagini de paparazzi cu Teodora Becali

Gigi Becali îi construieşte un palat fiice sale, Teodora

Teodora Becali este măritată cu Mihai Mincu, la adresa căruia patronul lui FCSB a avut, în trecut, doar cuvinte de laudă. „E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie”, spunea Gigi Becali, în urmă cu doi ani.

Teodora a primit deja un Bentley de peste 250.000 de euro, acum un an, iar Gigi Becali îi pregăteşte acum un adevărat palat regal! Terenul a fost găsit în Pipera, în cartierul milionarilor, lângă reședința lui Gigi Becali, iar arhitecții și-ar fi da interesul pentru realizarea schiței.

Teodora și soțul ei nu ar fi decis dacă vor da drumul la treabă. Dar din schiţe reiese că palatul, cu un etaj, ar fi o minunăție, cu piscină în faţă şu un balcon spațios, fix cât lățimea palatului! (Vezi AICI imaginile)