Fratele lui Hamude de la Puterea Dragostei s-a predat la Poliţie pentru a da explicaţii în dosarul spirtului în care 10 oameni au MURIT

Fratele stripperului Hamude s-a predat, vineri, la secţia 10 de Poliţie din Bucureşti. Bărbatul şi tatăl său sunt acuzaţi că ar fi implicaţi în producerea spirtului care a ucis 10 oameni în Iaşi şi alţi doi în Sibiu.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 12:35

Hamude, tânărul devenit celebru prin emisiunea „Puterea Dragostei”, a făcut un apel emoţionant, în direct la România TV, către fratele său care este anchetat în dosarul spirtului care a omorât 10 persoane. Hamude i-a transmis fratelui său să se predea pentru că „este mult mai bine”

Hamude de la Puterea Dragostei, mesaj către fratele său care e căutat în cazul spirtului care a ucis 10 oameni: „Să se predea”

Zece persoane din județul Iași au murit după ce au băut alcool sanitar contrafăcut. Nouă dintre acestea au fost găsite decedate, iar una a murit la spital.

Citește și: Zece oameni au murit după ce au băut spirt contrafăcut. Ce spune avocatul firmei care a comercializat alcoolul

Alcoolul sanitar, despre care Hamude susţine că doar a fost distribuit de firma tatălui său, se numește „SANTE MED” și are ca descriere „produs pentru igiena umană, dezinfectant general de uz extern”. După primele decese, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au făcut verificări. Oamenii legii au ajuns la „numitorul comun”, spirtul „SANTE MED”.

Ancheta în cazul spirtului care a ucis 10 oameni în Iaşi

Câteva sticle au fost duse la analize, iar rezultatul a fost cât se poate de clar. În loc de alcool etilic în conținut era alcool metilic. Imediat polițiștii au retras toate sticlele de spirt „SANTE MED” de pe piață. Zeci de sticle au ajuns pe mână oamenilor legii, însă la fel de multe au ajuns în rândul populației.

La Stolniceni Prăjescu lucrurile sunt destul de clare. Toți cei care au murit au băut spirt. O sticlă de „SANTE MED” de 500 de ml costa 12 lei. Un preț mic pentru dependenții de alcool. Toată lumea din zonă știe că spirtul se bea ca pe apă, potrivit bzi. 

Polițiștii sub coordonarea procurorului de caz au deschis un dosar penal în acest caz. Două persoane au fost arestate preventiv. Polițiștii din Iași au deschis pe numele lor un dosar penal pentru ucidere din culpă, înșelăciune și falsificare de produse.

Tatăl lui Hamude este cercertat în dosarul deschis de magistrați pentru ucidere din culpă, înșelăciune și falsificarea sau substituirea de alimente sau alte produse în cazul celor zece ieșeni care au murit intoxicați cu alcool metitic. Conform procurorilor de caz, sapte persoane au fost aduse, duminică, la Iași, la audieri, în dosarul spirtului contrafăcut, printre care și tatăl vedetei TV.

Cine este Hamude

Hamude este de profesie stripper și s-a remarcat cu talentele sale de cuceritor la mai multe petreceri mondene. Și-a câștigat dintotdeauna existența din viața de noapte și a fost unul dintre bărbații care făcea spectacole la petrecerile cu vedete de la noi. În urmă cu ceva ani s-a cunoscut inclusiv cu Monica Gabor, fosta doamnă Columbeanu, conform Știri Mondene.ro.

România trece la STAREA DE ALERTĂ. Ce RESTRICŢII rămân în vigoare după 15 mai


loading...