Fructul preferat de români vara afectează ficatul şi îngraşă. Mihaela Bilic: „Se bate pentru locul 1 cu cireşele şi strugurii”

Nutriţionistul Mihaela Bilic avertizează că pepenele ne poate afecta grav sănătatea şi silueta, dacă este consumat în cantităţi mari.

30 iun. 2022, 21:56
Fructul preferat de români vara afectează ficatul şi îngraşă. Mihaela Bilic: „Se bate pentru locul 1 cu cireşele şi strugurii”

Fructul preferat de români vara afectează ficatul şi îngraşă. Este vorba despre pepenele roşu. Consumat în cantităţi mari, fructul preferat de români vara ne poate afecta grav sănătatea.

Fructul preferat de români vara afectează ficatul şi îngraşă. Mihaela Bilic: „Se mănâncă cu măsură, dacă vreţi să nu vă doară grăsimea de pe burtă”

Citeşte şi Mihaela Bilic a dezvăluit dieta cu care slăbeşti 3 kilograme în 2 săptămâni

Mihaela Bilic avertizează că pepenele roşu este plin de apă şi de fructoză şi că este în topul alimentelor care ne afectează serios silueta. Mai mult, deliciosul fruct consumat de români vara ne poate afecta şi ficatul.

„Fructele se mănâncă cu măsură, dacă vreți să nu vă “doară”… grăsimea de pe burtă. Ce ar fi vara fără o felie de pepene zemoasă, răcoritoare, plină de apă și de fructoză?! Fructoza, acel zahăr care nu crește glicemia, de acord, însă îngrașă tare, mai ales când fructele sunt mâncate în cantitate mare.

Când vine vorba de pepene, se bate pentru locul 1 cu cireșele și strugurii în topul alimentelor care afectează grav silueta.  Fructoza nu poate fi consumată prin mișcare. Ea se duce în ficat, iar ficatul face din ea grăsime pe care o pune pe abdomen”, avertizează nutriţionistul pe reţelele de socializare.

Citeşte şi Alimentul care topeşte kilogramele garantat. Mihaela Bilic l-a dezvăluit: „Nu există cură de slăbire fără el”

Ca să nu aveţi probleme cu sănătatea şi nici cu kilogramele în plus, Mihaela Bilic recomandă să consumţi pepene în cantităţi moderate.

„Nu vă voi recomanda acum să mâncați cu bucățica, dar mâncați măcar cu felia”, mai spune medicul nutriţionist.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic)