Fugar prins în trafic de poliţişti la Galaţi VIDEO

Acțiune în forță a polițiștilor din galați. Aceștia au prins în trafic un bărbat pe numele căruia fusese emis un mandat de arestare încă din 2018. Bărbatul se plimba nestingherit prin oraș cu bolidul său. El a fost condamnat la închisoare după ce a înșelat mai multe persoane prin metoda accidentul.

RomaniaTV.net
10 feb. 2019, 06:51
Fugar prins în trafic de poliţişti la Galaţi VIDEO

Un tânăr de 29 de ani, condamnat la 9 ani şi 7 luni de închisoare, a fost reţinut de către oamenii legii pe o stradă din Galaţi, după ce o maşină a Jandarmeriei şi alta a Poliţiei au blocat maşina de lux cu care se deplasa acesta.

Pe 8 februarie, în jurul orei 17,25, un echipaj de jandarmerie sprijinit de către poliţişti din cadrul secţiei 3 Poliţie Galaţi au blocat în trafic bolidul de lux în care se afla un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Galaţi, cu antecedente penale, pe numele căruia era emis un mandat de arestare, din anul 2018, de către Curtea de Apel Bacău. ”Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 9 ani şi 7 luni pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, având ca mod de operare metoda accidentul.

Bărbatul în cauză nu este la prima faptă, acesta fiind arestat în anul 2009 pentru tentativă de omor”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi. După efectuarea actelor procedurale, jandarmii gălăţeni împreună cu poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriţi l-au condus la Penitenciarul Galaţi, în vederea executării pedepsei.   

După efectuarea actelor procedurale, jandarmii gălăţeni împreună cu poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriţi l-au condus la Penitenciarul Galaţi, în vederea executării pedepsei.