Gabi Bădălău, devastat după despărţirea de Bianca Drăguşanu. Mesajul declanşat de furtuna de emoţii

Rănit în propriul orgoliu, Gabi Bădălău dă de înţeles că nu poate trăi fără Bianca Drăguşanu şi nu vrea nici în ruptul capului să renunţe, chiar dacă el a fost cel care a anunţat despărţirea.

20 mai 2022, 11:22

Gabi Bădălău a publicat pe Instagram un mesaj cu subînţeles pentru Bianca Drăguşanu, în condiţiile în care blondina l-a desfiinţat cu o replică vehementă: „Nu îşi asumă nimic şi trăieşte în două lumi, nici nu ştie ce vrea”.

Cu toate acestea, afaceristul a devenit din ce în ce mai sensibil şi a început să se comporte precum un adolescent îndrăgostit, scrie Click.

Gabi Bădălău, mesaj şocant pentru Bianca, în timp ce se îndrepta spre nunta lui Nicole Cherry

Foc şi pară pentru că diva nu mai vrea să aibă de-a face cu el, Gabi Bădălău i-a transmis un mesaj Biancăi Drăguşanu prin intermediul unei postări ce conţine un mesaj puternic. Versurile ar putea fi, cel mai probabil, o dedicație nu numai pentru Bianca care l-a umilit la TV, ci și față de fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, ce a făcut acuzații grave la adresa lui.

„O să-ți bântui zilele nopțile, visele/să te dai cu capul de pereți/ să ți se rupă sufletul că iubești” spun versurile melodiei postate pe Instagram de Gabi Bădălău.

Bianca Drăguşanu a spus adevărul despre sarcină, după ce s-a vehiculat în presă că ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău. Cei doi nu mai formează un cuplu, cel care a făcut anunţul despărţirii a fost chiar omul de afaceri.  Zilele acestea, vedeta a fost în atenţia presei, după ce Gabi Bădălău a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care a anunţat că el şi Bianca nu mai formează un cuplu. Vestea a fost cu atât mai şocantă, cu cât existau zvonuri că urmează să devină părinţi.

Citeşte şi: Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăguşanu. Mesajul postat pe Instagram: „Ne vedem fiecare de planurile noastre, separaţi”

Bianca Drăguşanu îl face praf pe Gabi Bădălău

Motivul despărţirii ar fi destul de simplu, opinii şi direcţii de viaţă diferite. Bianca spune despre Bădălău că este un bărbat care nu ştie ce vrea şi care nu îşi asumă nimic. Deşi a recunoscut că este o femeie dificilă, ştie să se facă iubită de partenerul ei.

„Bărbaţii nu aleg niciodată, bărbaţii doar culeg. Dacă îi plac (n.r. Gabi Bădălău) lucrurile mai puţin agitate să caute în altă parte, la mine nu se găsesc. Nu pot să comentez declaraţia lui, că ar însemna să ne apucăm de cascadorii râsului. El are o poziţie destul de strategică, câteodată, previzibilă, pe de alte părţi.

A avut cineva din familie ceva cu mine? Nu a fost niciodată vorba despre familia lui, ci doar despre el. Este un om care nu îşi asumă nimic şi trăieşte în două lumi, nici nu ştie ce vrea. Eu nu pot să stau cu un bărbat care nu ştie ce vrea şi care nu ştie să mă facă fericită, punct. Nu o să vorbesc niciodată urât la un om la care am ţinut. Eu ştiu ce vreau şi ştiu cum o să-mi arate viaţa şi cred că asta e cel mai bine pentru amândoi.

Până la un moment dat i-a reuşit, să mă facă fericită, după aceea s-a pierdut pe drum, când a zis că nu mai ţine ritmul cu mine. Eu recunosc, sunt foarte dificilă ca om, dar sunt foarte iubibilă, pentru că am foarte multe calităţi. Mi se pare amuzantă postarea pe care a făcut-o, e penibil. Eu făceam chestia asta acum zece ani şi de obicei fetele fac asta. Între noi nu mai funcţionează de multă vreme lucrurile”, a declarat Bianca Drăguşanu, la XNS.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, adevărul despre sarcină: „Voi confirma când voi avea 4-5 luni, să fiu sigură că decurge cum vreau”