Gabi Bădălău este în doliu. Anunţul a fost făcut recent: „Rămas bun!”

Gabi Bădălău este în doliu. Chiar dacă în ultima vreme, lucrurile păreau să fie liniştite în familia omului de afaceri, o veste a întristat întreaga familie. Bunica iubitului Biancăi Drăguşanu s-a stins din viaţă.

14 oct. 2022, 15:29
Gabi Bădălău este în doliu. Anunţul a fost făcut recent: „Rămas bun!”
Gabi Bădălău este în doliu

Gabi Bădălău este în doliu. Omul de afaceri se află de ceva vreme în lumina reflectoarelor, atât prin prisma tatălui său, care este fost ministru al Economiei, cât şi datorită relaţiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu diverse femei din showbiz. A revenit pe primele pagini ale ziarelor odată cu divorţul scandalos de Claudia Pătrăşcanu, dar şi pentru că trăieşte o poveste de dragoste cu năbădăi cu Bianca Drăguşanu.

Gabi Bădălău este în doliu

Atât omul de afaceri, cât şi întreaga familie, trec prin momente grele, după ce bunica afaceristului s-a stins din viaţă. Anunţul trist a fost făcut de sora lui Gabi Bădălău, care a postat o imagine alături de bunica ei pe pagina sa de Instagram, dar şi un mesaj emoţionant. „Rămas bun, mamaie dragă„, este mesajul scris de Sabina, sora lui Gabi Bădălău, pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Acuzații grave ale Claudiei Pătrășcanu, la adresa lui Gabi Bădălău: „Spune copiilor că i-a ținut în burtă și i-a alăptat”

Gabi Bădălău şi-a luat două maşini de lux

Gabi Bădălău deţine, la doar 34 de ani, o adevărată colecţie de maşini de lux, pe care tocmai şi-a completat-o cu două „exemplare” de ultimă oră, un Bentley Flying Spur (în două culori) și un Lamborghini Urus (black edition), care l-au costat cel puţin 600.000 de euro!

La doar câteva zile după ce i-a făcut iubitei sale, Bianca Drăguşanu, drept cadou, un ceas de 100.000 de euro, fiul liderului PSD Nicolae Bădălău a mai făcut o aroganţă: a scos din conturi cel puţin 600.000 de euro pentru două limuzine de lux, un Bentley Flying Spur (în două culori) și un Lamborghini Urus (black edition), modele noi, scrie Cancan.

Fiecare dintre modele valorează cel puțin 300.000 de euro, iar orice opțiune pe care Gabi Bădălău a bifat-o a adăugat și mai mult la prețul final. Ultima oară, Gabi Bădălău conducea un superb Mercedes Brabus.