Gabi Bădălău, reacţie neaşteptată după ce Bianca Drăguşanu s-a distrat cu un bărbat misterios la piscină FOTO

Gabi Bădălău nu a rămas fără reacţie în urma imaginilor pe care Bianca Drăgușanu le-a postat pe Instagram şi în care vedeta pare să se distreze de minute alături de un bărbat misterios.

26 iul. 2021, 10:36
Gabi Bădălău, reacţie neaşteptată după ce Bianca Drăguşanu s-a distrat cu un bărbat misterios la piscină FOTO

Gabi Bădălău, reacţie neaşteptată după ce Bianca Drăguşanu s-a distrat cu un bărbat misterios la piscină. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a postat un mesaj prin care dă de înțeles că fericirea pe care vedeta o afișează este una falsă.

Gabi Bădălău, reacţie neaşteptată după ce Bianca Drăguşanu s-a distrat cu un bărbat misterios la piscină

După ce s-a spus că urmează să se căsătorească cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a apărut în compania unui bărbat misterios! Fosta prezentatoare TV profită de temperaturile ridicate şi se distrează alături de un musculos la piscină! Recent, vedeta a publicat pe contul său de Instagram un story în care apare într-un costum minuscul de baie, care îi lasă formele apetisante la vedere. Surpriza cea mai mare a fost în momentul în care, în imagini, a apărut şi un bărbat care înota în piscină. Pe faţa vedetei se poate observa un zâmbet uriaş, semn că se simte bine în compania musculosului. Totodată, locaţia în care se află cei doi nu pare deschisă publicului. Blondina s-a fotografiat în oglinda casei, iar pe imagine a folosit hashtagul „home”.

Bianca Drăguşanu şochează din nou: „Am prietene cu facultăți și sunt vânzătoare, eu nu am reuşit să o termin şi am tot ce-mi trebuie”

Gabi Bădălău susține că momentele în care vedeta pozează în diferite ipostaze au rolul de a arăta lumii o fericire fabricată, și nu una reală. „Cele mai puternice emoții nu le fotografiem. Fericirea trăită nu o publicăm. Când suntem cu adevărat fericiți, nici nu suntem online”, este mesajul postat de Gabi Bădălău.