Gabi Tamaş, DECIZIE ŞOC după ce soţia sa l-a ameninţat cu DIVORŢUL. Apropiaţii nu l-au crezut în stare de aşa ceva!

Gabi Tamaș are cinci dosare penale și riscă ani grei de închisoare, din cauza scandalurilor provocate pe fondul consumului de alcool. Ioana Tamaş, soţia sa, a fost la un pas să divorţeze de fotbalist.

08 iun. 2020, 13:21
Gabi Tamaş, DECIZIE ŞOC după ce soţia sa l-a ameninţat cu DIVORŢUL. Apropiaţii nu l-au crezut în stare de aşa ceva!

Gabi Tamaș a fost la un pas să divorțeze, după scandalul din Israel. Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au împreună o fetiță pe nume Selena. În urmă cu doi ani, Ioana Tamaș declara într-un interviu pentru Antena Stars că mariajul lor merge strună, precizând că fotbalistul îi face mereu cadouri și are încredere în ea în orice decizie ar lua.

Gabriel Tamaş şi-a aflat PEDEAPSA. Sentinţă DEFINITIVĂ în dosarul din Israel: a condus băut cu 205 km la oră

Ajuns la 35 de ani, fotbalistul legitimat la Astra Giurgiu s-a decis să devină băiat cuminte. Decizia a venit și după ce soţia sa și-ar fi luat lucrurile și ar părăsit căminul conjugal. Despărțirea de soție a fost ca un duș rece pentru fotbalist, care a făcut tot posibilul să se pună pe picioare.

SCANDALUL ANULUI. Gabriel Tamaş a comis-o grav! „Ce am făcut? Am băut şi am plecat cu maşina!”

„Gabi Tamaş este alt om acum, nu a mai pus gura pe băutură. El este un băiat excepțional dacă nu pune gura pe alcool. Asta a fost condiția pusă de Ioana pentru a se întoarce acasă. Nu mai suporta nici ea. Era dispusă să îl părăsească definitiv și să își vadă de viața ei. Și-a dat și el seama că și-a distrus cariera datorită scandalurilor și bețiilor. Dacă se ținea de treabă, ajungea fotbalist mare, mare de tot”, au declarat surse apropiate fotbalistului pentru Impact.

Gabriel Tamaş, REACŢIE VIOLENTĂ după ce s-a îmbătat iar şi a făcut SCANDAL