Gabriel, copilul din Botoșani aruncat de mamă de la etaj nu mai are nicio șansă la viață. Tatăl micuțului urmează să semneze actele pentru deconectarea de la aparate

Familia celor doi copii din Botoșani aruncați de mamă de la etaj este împietrită de durere. După ce Vladimir, copilul de doi ani a murit pe loc, în urma impactului cu solul, medicii din Iași nu îi mai dau nicio șansă de supraviețuire lui Gabriel, micuțul în vârstă de trei ani, care în aceste momente se află în moarte cerebrală și este ținut în viață doar de aparate.

23 aug. 2023, 13:39
Gabriel, copilul din Botoșani aruncat de mamă de la etaj nu mai are nicio șansă la viață. Tatăl micuțului urmează să semneze actele pentru deconectarea de la aparate
Gabriel, copilul din Botoșani aruncat de mamă de la etaj nu mai are nicio șansă la viață.

Gabriel, copilul din Botoșani aruncat de mamă de la etaj nu mai are nicio șansă la viață. Tatăl celor doi copii este devastat pentru că pe umerii lui se află o decizie pe care niciun părinte nu ar trebui să o ia vreodată.

Citește și Adriana Bahmuțeanu a explodat! Reacție dură cu privire la cazul gravidei care a murit la Botoșani: „Criminalii în halate albe sunt printre noi!”

Gabriel, copilul din Botoșani aruncat de mamă de la etaj nu mai are nicio șansă la viață

În cursul zilei de miercuri tatăl celor doi copii din Botoșani aruncați de mamă de la etaj va merge la Iași să semneze actele pentru deconectarea de la aparate a lui Gabriel, asta după ce medicii ieșeni nu i-au mai dat nicio șansă la viață.

În aceste momente, micuțul se află în moarte cerebrală și este ținut în viață doar de aparate.

Această veste a căzut ca un trăsnet peste tatăl micuților,  care după moartea lui Vladimir s-a rugat neîncetat ca măcar Gabriel să trăiască.

De când a aflat că trebuie să semneze deconectarea de la aparate a propriului său fiu, bărbatul este în stare de șoc și nu își explică de ce soția lui a recurs la un asemenea gest extrem.

Zilele trecute, tatăl micuților a dezvăluit că cu doar câteva minute înainte să își arunce copiii de pe balconul hotelului, unde era cazată, soția sa i-a dat un mesaj ciudat care se încheia cu ”Adio!”.

Acesta a subliniat că nu s-a gândit o clipă că femeia va fi în stare să recurgă la un asemenea gest extrem.

”Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea. Sâmbătă, pe 26 august, era ziua celui mic și pe 6 septembrie ziua celui mare. Și au rămas baloanele sigilate. Am întrebat-o ce are, nu a vrut să spună. După, la ora 23:30, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus ce mi-a spus și la urmă a scris un ”adio”, dar nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”, a declarat tatăl copiilor.

La scurt timp de la tragicul incident, femeia a fost internată la secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromatii din Botoșani.

Citește și Alexandru Rafila intervine în scandalul gravidei de 25 de ani din Botoșani lăsate să moară în agonie. ”Medicii au făcut o universitate. Nu trebuie să lase în suferință o pacientă”