Gabriela Cristea, supărată foc după Sărbători: „De dimineață mă gândesc şi până seară îmi trece! Mă apucă disperarea!”

Gabriela Cristea şi-a refăcut lookul înainte de Sărbători, dar nu e mulţumită. Vedeta nu reușește să slăbească, deși în trecut se lăuda cu rezultate miraculoase.

04 ian. 2023, 11:39
Gabriela Cristea, supărată foc după Sărbători: „De dimineață mă gândesc şi până seară îmi trece! Mă apucă disperarea!”

Gabriela Cristea s-a arătat recent a fi extrem de nemulțumită de felul în care arată, spunându-le fanilor pe rețelele de socializare faptul că nu reușește nicicum să dea jos kilogramele în plus. Vedeta spune că se gândește în fiecare minut la acest aspect din viața sa, care a devenit o reală problemă. Soția lui Tavi Clonda spune că nu reușește deloc să revină la greutatea inițială, pe care o avea înainte de cele două nașteri, în ciuda tuturor dietelor pe care a încercat să le țină. Aceste declarații vin însă la câteva săptămâni după ce vedeta se „lăuda” în fața fanilor cu rezultatele sale excepționale, în ceea ce privește silueta.

“În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea…”, a spus Gabriela Cristea într-un live pe Instagram.

Andreea Bălan, revoltată de pensia alimentară pe care o primește de la George Burcea: „Dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei”

În urmă cu ceva timp, fanii au pus-o la zid pe Gabriela Cristea, din cauza faptul că aceasta și-ar fi modificat prea mult pozele de pe Instagram. Concret, internauții i-au spus pe atunci vedetei faptul că pe micile ecrane aceasta nu arată deloc la fel de slabă precum apare în pozele din mediul online. În apărarea ei, pe atunci Gabriela Cristea le spunea tuturor faptul că, în ultima vreme, a reușit să slăbească foarte mult, iar pozele nu erau editate deloc.

„Gabi ești o frumoasă. Începe prin a te accepta așa cum ești, cu bune și rele, așa cum spui după două nașteri corpul nostru se transformă… Faptul că încerci să „transformi” realul, nu este o idee benefică ție”, „Ferească Dumnezeu. Plin de filtre. E chiar ciudată poza asta. E editată rău. Nu știu cum nu vă este jenă”, „Gabriela cum poți să spui că poza nu e deloc editată, când fața ta nu are nimic de a face cu fața ta reală”, „Editezi foarte mult pozele cu tine și pe live pare alt cineva”, „Ați înnebunit cu filtrele! Nici capul nu ți se mai vede ! Nu mai mințiți atât! Până la urmă aveți o vârstă, nu vă mai dați de 20 de ani!”, au fost doar câteva dintre comentariile negative primite atunci de Gabriela Cristea.

S-a aflat de ce a divorţat Paula Seling: „Perioada a fost cumplit de grea. Am luptat mult cu mine”. Ruptura s-a produs pe 13 aprilie 2022
Vedeta a reacționat imediat pe atunci la criticile aduse și le-a transmis haterilor faptul că fotografia nu a fost deloc editată, iar, în realitate, aceasta spunea faptul că a slăbit destul de mult, cu ajutorul unui stil de viață echilibrat.

„Alt corp nu am. Dacă nu vă place, nu vă pune nimeni să vă uitați. Poza nu este editată deloc. Nu am slăbit mult sau puțin, dar sunt trei săptămâni de când mănânc echilibrat și fooooarte puțin, așa că a început să se vadă. și mai fac și proceduri care contează.”, le-a spus Gabriela Cristea celor care o judecă.

A murit la nuntă, în horă. Detalii cutremurătoare despre drama unei îndrăgite cântăreţe de muzică populară
Ce dietă a adoptat Gabriela Cristea, în trecut
Vedeta pare că este într-o continuă dietă, iar anul trecut le povestea fanilor săi despre regimul alimentar pe care l-a adoptat, din dorința de a da jos un număr semnificativ de kilograme. Aceasta se arăta foarte mulțumită de acea dietă și spera că rezultatele nu vor întârzia să apară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tavi Clonda (@taviclonda)

„Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări. Și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice. Inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține.

Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede. Doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor. Așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!”, povestea, anul trecut, Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, transformare spectaculoasă. Vedeta şi-a schimbat look-ul înainte de sărbători: „Hai că sunt mişto!”