Gabriela Firea anunţă că PSD nu va candida în alianţă la Bucureşti. „Nu facem compromisuri doar să arătăm că suntem mulţi”

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, a declarat la Antena 3 faptul că în conducerea partidului s-a hotărât ca social-democraţii să nu facă nicio alianţă pentru alegerile locale din Bucureşti.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 18:58
Gabriela Firea anunţă că PSD nu va candida în alianţă la Bucureşti. „Nu facem compromisuri doar să arătăm că suntem mulţi”

„Vă dau o veste in premieră. Am decis impreună cu colegii mei din conducerea partidului, domnul Stănescu si domnul Ciolacu, să candidăm de această dată doar cu gândul la o alianță cu oamenii, sa nu facem compromisuri sa ne aliem doar sa aratam ca suntem multi pe buletinul de vot”, a declarat Firea.

Citeşte şi: Gabriela Firea cere demisia ministrului Sănătăţii: „Ar trebui să plece din funcţie sau să fie demis de premier”

Afirmațiile Gabrielei Firea vin în contextul în care ALDE, Pro România și PPU-SL, vor candida singure la alegerile locale.

De asemenea, Gabriela Firea a declarat că după discuţiile administrative avute cu viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu, a avut ulterior şi o discuţie politică la sediul PSD. 

„Am discutat si cateva aspecte politice in sediul de partid”, a spus Firea.

Citeşte şi: Gabriela Firea, discuţii cu Dan Cristian Popescu după ce liberalul şi-a anunţat candidatura la primărie ca independent

Dan Cristian Popescu dorea să fie candidatul PNL la primăria Sectorului 2, însă candidatura a revenit USR-PLUS în urma negocierilor pentru alianţa cu PNL. Acesta a anunţat ulterior faptul că va candida independent la Primăria Sectorului 2.

„Sacrificiul pe care sunt dispus să îl fac, să candidez chiar şi independent, dacă nu voi găsi susţinere pentru proiectele mele, este legat de continuarea acestor proiecte. Este miza mea politică şi aceasta mă obligă să candidez, chiar şi independent. Dacă sunt partide care vor să mă susţină, voi intra în discuţii cu acestea în zilele următoare”, a afirmat Dan Cristian Popescu, joi într-o conferinţă de presă.