George Simion, despre posibilitatea de a candida la prezidenţiale: „În funcţie de rezultatele de la europarlamentare şi de candidaţi”

Chiar dacă e cotat de casele de pariuri cu a treia şansă la prezidenţiale, înaintea lui Marcel Ciolacu, George Simion evită încă să spună clar dacă va candida sau nu pentru cea mai înaltă funcţie în stat.

29 sept. 2023, 11:02
George Simion, despre posibilitatea de a candida la prezidenţiale: „În funcţie de rezultatele de la europarlamentare şi de candidaţi”

George Simion a recunoscut că AUR are deja un candidat pentru alegerile locale din Bucureşti şi continuă să susţină că este blocat de cele mai multe canale media, care nu îl invită pentru a-şi prezenta programul de guvernare.

”Îmi aduc aminte de o perioadă când doar Marius Tucă și Ion Cristoiu mă chemau ca invitat. Suntem cam tot pe acolo. De trei luni, de când suntem pe primul loc în unele sondaje de opinie, televiziunile inventează diferite chestii la adresa AUR și nu ne cheamă.

CNA amendează programele care îndrăznesc să ne cheme, de exemplu, să prezentăm programul de guvernare. CNA este o instituție care funcționează foarte anapoda”, a mai spus George Simion, în emisiunea lui Tucă, de pe Gandul.

Cât despre alegerile prezidențiale din 2024, George Simion a anunțat că nu știe dacă va candida, pentru că totul depinde de rezultatele de la ”europarlamentare”.

Citeşte şi: George Simion acuză PSD de blat cu multinaţionalele: „Nu înglobează la nicio companie multinaţională cifra de 1% pe valoarea şi totalul tranzacţiilor efectuate într-un an”

”După alegerile europarlamentare, în funcție de rezultate, în funcție de candidați”, a fost mesajul sec al lui George Simion, cel cotat cu șansa a treia de casele de pariuri la alegerile parlamentare, în fața lui Marcel Ciolacu.

Cert e că bookmakerii, care rareori greșesc, au alcătuit deja o listă cu posibilii candidați la prezidențiale și, desigur, toți au primit o cotă. Interesant, pe listă au fost introduși diverși politicieni sau oameni cunoscuți care cu siguranță nu vor candida în 2024.

Așadar, Mircea Geoană e favoritul cert să câștige alegerile, cu o cotă de 2.50, fiind urmat de Nicolae Ciucă cu 5.00 George Simion este pe locul trei cu cota 6.00, fiind urmat de Marcel ciolacu cu 7.00. Cătălin Drulă (10.00), Laura Codruța Kovesi (11.00), Sebastian Burduja (13.00), Emil Boc (17.00), Sorin Grindeanu (18.00) și Alexandru Rafila (20.00) ar mai fi variantele de luat în considerare.

Citeşte şi: Gigi Becali, despre cazul de corupție al lui Dumitru Buzatu, baronul de Vaslui care a fost prins cu șpaga 1.25 mil. lei: „Asta m-a deranjat mai mult decât mita”