Gest INCREDIBIL: O tânără şi-a AMPUTAT un picior doar ca să poată purta TOCURI FOTO

Mariah Serrano, în vârstă de 21 de ani, din New York, s-a născut cu o malformaţie la picior, din cauza căreia nu putea să poarte pantofi cu toc. Ea a participat la balul din liceu încălţată în tenişi, fiind extrem de invidioasă pe prietenele ei care purtau tocuri.

RomaniaTV.net
04 dec. 2013, 18:37

Ca multe alte fete din New York, Mariah a visat la un loc de muncă în lumea modei, dar se pare că piciorul ei a împiedicat-o să-şi urmeze visul.

Citeşte şi O bătrână care şi-a păstrat piciorul amputat 13 ani, a câştigat procesul cu Primăria, dar a murit

„Când mi s-a spus că nu voi fi putea purta tocuri înalte și că ar trebui să renunț la cariera mea de vis, am fost devastată”, a spus ea, potrivit OddityCenter.

Aşa că atunci când un specialist i-a spus în 2009 că are o altă opțiune – să îşi amputeze piciorul, ea s-a gândit serios la asta.

CITEŞTE ŞI: Cele mai enervante probleme cu încălţările şi cum să le rezolvi

„Mama a fost îngrozită, dar nu am putut să-mi scot ideea asta din cap”, a povestit Mariah.

Piciorul strâmb varus eqiun este o afecţiune din copilărie uşor de corectat, prin talonete medicale sau intervenţii chirurgicale. Dar Mariah a suferit cinci operații și a purtat talonete toată viața, fără nicio ameliorare.

Mariah şi-a dat seama la un moment dat că o proteză artizanală ar putea arată bine, şi în acel moment, ea a ales să-şi taie piciorul.

În vara anului 2009, Mariah a suferit o operaţie pentru a avea piciorul îndepărtat chirurgical. Nu a fost ușor pentru ea, complicațiile postoperatorii fiind un coșmar.

În cele din urmă rana s-a vindecat bine, și în iarnă Mariah a purtat prima ei pereche de pantofi cu toc.

Nu la mult timp după operaţie, Mariah a primit şi jobul pe care l-a visat. Ea lucrează ca manager de social media la casa de modă Betsey Johnson.

Citeşte şi Realitate mai cruntă decât un coşmar. I-au dispărut degetele de la picioare, în timpul nopţii

„Nu m-am simțit niciodată atât de plină de farmec şi atât de puternică”, a spus ea.