Gestul incredibil al unor femei. Au furat pavajul de pe stradă şi l-au urcat într-un Audi Q5 VIDEO

Patru femei au fost surprinse noaptea trecută în timp ce furau pavajul de pe o stradă din Chişinău şi îl urcau într-un automobil marca Audi Q5. Primarul capitalei Moldovei a solicitat implicarea instituţiilor de profil pentru a identifica persoanele suspectate de sustragerea materialelor de construcţie.

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 12:47

De asemenea, edilul a solicitat ca imaginile video şi pozele în care sunt depistaţi unii cetăţeni, care au comis furturi de pe domeniul public să fie făcute publice. Subiectul a fost abordat vineri, în cadrul şedinţei operative cu participarea pretorilor de sector. 

Citeşte şi: Gest şocant al unui bărbat din Neamţ: Şi-a omorât fiul, i-a tranşat corpul şi l-a aruncat în Siret

Un grup de persoane au sustras elemente de pavaj de pe şantierul de renovare a scuarului de pe strada Kiev din Chişinău. Un alt caz a avut loc pe strada Ion Pelivan, unde au fost furate băncil instalate recent.

Primarul din Chişinău a declarat că asemenea acţiuni sunt josnice şi a cerut responsabililor să securizeze şantierele, iar persoanele vinovate să fie sancţionate.

„Am văzut câteva gospodine, ieri noapte, de pe strada Kiev furau pavaj. Îl puneam frumușel într-un automobil Q5, îl aranjau și plecau frumușel de la fața locului. Poliția, rog intervenție ca să găsim aceste „gospodine”, să întoarcă proprietatea municipală”, a menționat primarul general, în cadrul ședinței cu pretorii de sector.

Edlul a cerut ca în fiecare obiect pe care îl realizează în oraş să fie conectată cel puţin o cameră de luat vederi.

„Foarte insistent rog, fiecare obiect pe care îl realizăm să fie conectat cel puțin la o cameră de luat vederi” , a cerut primarul.


loading...