Gestul incredibil al unor femei. Au furat pavajul de pe stradă şi l-au urcat într-un Audi Q5 VIDEO

Publicat: Vineri, 07 August 2020 15:47 // Actualizat: Vineri, 07 August 2020 20:54 // Sursa: romaniatv.net

Patru femei au fost surprinse noaptea trecută în timp ce furau pavajul de pe o stradă din Chişinău şi îl urcau într-un automobil marca Audi Q5. Primarul capitalei Moldovei a solicitat implicarea instituţiilor de profil pentru a identifica persoanele suspectate de sustragerea materialelor de construcţie.

De asemenea, edilul a solicitat ca imaginile video şi pozele în care sunt depistaţi unii cetăţeni, care au comis furturi de pe domeniul public să fie făcute publice. Subiectul a fost abordat vineri, în cadrul şedinţei operative cu participarea pretorilor de sector. 

Citeşte şi: Gest şocant al unui bărbat din Neamţ: Şi-a omorât fiul, i-a tranşat corpul şi l-a aruncat în Siret

Un grup de persoane au sustras elemente de pavaj de pe şantierul de renovare a scuarului de pe strada Kiev din Chişinău. Un alt caz a avut loc pe strada Ion Pelivan, unde au fost furate băncil instalate recent.

Primarul din Chişinău a declarat că asemenea acţiuni sunt josnice şi a cerut responsabililor să securizeze şantierele, iar persoanele vinovate să fie sancţionate.

"Am văzut câteva gospodine, ieri noapte, de pe strada Kiev furau pavaj. Îl puneam frumușel într-un automobil Q5, îl aranjau și plecau frumușel de la fața locului. Poliția, rog intervenție ca să găsim aceste „gospodine", să întoarcă proprietatea municipală", a menționat primarul general, în cadrul ședinței cu pretorii de sector.

Edlul a cerut ca în fiecare obiect pe care îl realizează în oraş să fie conectată cel puţin o cameră de luat vederi.

"Foarte insistent rog, fiecare obiect pe care îl realizăm să fie conectat cel puțin la o cameră de luat vederi" , a cerut primarul.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Chişinău femei furt maşină pavaj stradă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H