Gestul tânărului din Iaşi care a mers călare până la maternitate să-şi vadă soţia a impresioanat o ţară întreagă. A devenit viral

Povestea tânărului tată Sergiu Ion Ciobotariu, cel care a mers călare până la maternitatea din centrul oraşului Iaşi pentru a-şi vedea soţia şi nou-născutul, a impresionat mii de oameni care au sărit în ajutorul său.

RomaniaTV.net
01 apr. 2020, 06:03
Gestul tânărului din Iaşi care a mers călare până la maternitate să-şi vadă soţia a impresioanat o ţară întreagă. A devenit viral

Copleşit de banii şi pachetele primite, tânărul tată de 22 de ani s-a gândit să doneze şi el celor care au nevoie de ajutor. A împărţit alimentele primite cu o familie săracă şi a cumpărat medicamente pentru un bătrân.

Citeşte şi: Încă două decese în România, marţi seară. Bilanţul deceselor a ajuns la 82

A venit la mine… ştiu că sunt săraci, aşa cum suntem şi noi… I-am dat câteva alimente şi pampers. Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat şi mie? Nu pot să nu fiu aşa… Am mers şi cu un bătrân şi am cumpărat o reţetă de la farmacie din banii pe care eu i-am primit”, a spus Sergiu pentri Bzi.ro.

Printre cei care au fost impresionaţi de povestea tânărului tată din Iaşi se numără luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu, cel care l-a vizitat sâmbătă, 28 martie, pe Sergiu. „Vom începe demersurile pentru a putea găsi soluţia ca familia formată din 2 adulţi şi 3 copii mici să aibă parte de o casă adevărată“, spune Cătălin Moroşanu.

Citeşte şi: COVID-19 la Spitalul Militar Bucureşti. Şapte cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus

De asemenea, o mână de ajutor i-a întins şi Bogdan Tănasă, fondatorul Casa Share.

 

Mi-ați scris cu sutele despre acest caz. Deoarece ascult mult părerile și sfaturile voastre, astăzi, după ce am…

Publicată de Casa Share pe Sâmbătă, 28 martie 2020

În ultimele zile, tânărul a primit mai multe pachete de alimente, haine şi bani. Cei care vor să-l ajute pe Sergiu o pot face donând la următoarele conturi bancare: RO50BRDE240SV35310842400 în Lei şi RO84BRDE240SV35311132400 în Euro. Ambele sunt deschise pe Ciobotariu Sergiu Ion.