Gigi Becali ameninţă că se retrage din fotbal: „Caut să lichidez! De ce să mă duc la spital?”

Gigi Becali i-a criticat dur pe Darius Olaru şi Ocravian Popescu după meciul de duminică seară, cu Universitatea Cluj, scor 1-1, el spunând că jucătorii s-au crezut vedete şi că aşteaptă “să le iasă fumurile din cap.

18 iul. 2022, 10:05
Gigi Becali ameninţă că se retrage din fotbal: „Caut să lichidez! De ce să mă duc la spital?”
Lovitură de teatru în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua. Decizie surprinzătoare luată de ICCJ

Gigi Becali a anunţat că se retrage din fotbal după FCSB – U Cluj, scor 1-1, meci din prima etapă a Superligii. Patronul roş-albaştrilor şi-a făcut praf jucătorii după remiza de pe Arena Naţională şi nu îşi doreşte să mai investească la echipă.

Latifundiarul din Pipera e hotărât să îşi vândă cei mai buni jucători şi să nu mai finanţeze gruparea din Berceni. Darius Olaru este primul care ar putea pleca, după ce a primit o ofertă de 5 milioane de euro.  „Mâine, dacă vine cineva, aş lichida… l-aş da şi pe Olaru. Păi nu ai văzut cu Neluţu (n.r. Neluţu Varga, patronul de la CFR Cluj)? De ce să mă duc la spital? Şi eu idiot, îi dau unui jucător 15.000 salariu. Eu caut să lichidez, nu mai caut atacant. Cum să mai caut atacant? Îl vând pe Olaru, îl dau şi pe Tănase să scap de 30.000… după jucăm şi noi la locul 6 sau 5.

Nu mai am ce face, nu mai am! Sunt de 21 de ani şi am ajuns la concluzia că nu am ce face, nu am ce face cu jucători de ăştia”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Care e, de fapt, starea de sănătate a lui Neluțu Varga, după ce s-a spus că e în comă indusă. Patronul echipei CFR Cluj este internat în spital

“Dacă mă sună arabii şi îmi zic: ‘Bă, cât vrei, 7 milioane? Dă-ne tu 700 să îl luăm. Nu-ţi dau nici 7 euro pe el. Nu-ţi dau nici atât pe Olaru. Pe Tavi cât vrei, 50 de milioane? Nu-ţi dau nici 50 de lei!’. Nu e un accident. Oamenii s-au crezut vedete. Olaru crede că aşteaptă jucătorii după el. Acum zic aşa, următorul meci pot să zic că Tavi face 100. Dumneata m-ai întrebat de meciul ăsta. Acum, Tavi face 5 lei, Olaru 7 lei. Daca i-aş cumpăra, eu n-aş da nici 5 lei pe ei. Eu aştept să le iasă fumurile din cap. Olaru crede că vine mingea singură la el la picior. Noi de ce n-am pasat? Pentru că Tavi când vine mingea la el e vedetă, driblează şi se ţine cu adversarul scai după el”, a spus Becali la Digi Sport.

Patronul vicecampioanei a anunţat care este singura variantă prin care mai poate fi întors din drum. E nevoie ca roş-albaştrii să ajungă până în grupele Conference League.

Dacă ajung în grupele Conference, normal că amân lichidarea. Ce să fac? Ce vrei să fac? Pune-te în locul meu, să vezi. Tănase 30.000 salariu şi pe urmă el cere lot. Sunt puţini? Are dreptate, sunt prea puţini!„, a mai spus patronul lui FCSB.

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru fotbaliştii FCSB-ului după dezastrul de la Cluj: Puneți, bă, biciul pe ei și scoateți untul din ei!

Pentru FCSB urmează deplasarea în Georgia, în manşa tur a „dublei” cu FC Saburtalo Tbilisi, în Conference League. Meciul este programat joi, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. La trei zile distanţă, roş-albaştrii au derby în Giuleşti cu Rapid.

Dacă va trece de Saburtalo, vicecampioana României va putea da, în turul următor, peste:

  • Ružomberok / Riga
  • Kyzylzhar Petropavlovsk / Osijek
  • Víkingur / Dunajská Streda
  • Gzira United / Radnicki Niš
  • Gomel / Aris Thessaloniki

Florin Tănase i-a cerut întăriri lui Gigi Becali

Florin Tănase a făcut o analiză dură la finalul partidei şi nu a iertat pe nimeni. A tras un semnal de alarmă şi conducerii clubului. I-a transmis lui Gigi Becali că mai e nevoie de jucători.

Şerban este şi el un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la început, fiind fundaş nu mai poţi să ai aceleaşi intrări. Acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!

Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu vom avea nicio şansă (n.r. în Conference League)„, a declarat căpitanul lui FCSB.

FCSB a început cu stângul noul campionat după ce a terminat la egalitate duminică seara, scor 1-1 (0-1), cu echipa Universitatea Cluj, pe Arena Naţiională, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă.